Camping Noordwijk

2 personen
60 campings gevonden

Camping Noordwijk

Het Zuid-Hollandse Een camping in Noordwijk is zo gevonden. Ideaal want deze campings genieten allemaal van de voordelen die Noordwijk biedt. Dit oude vissersdorp is door de jaren heen uitgegroeid tot een volwassen badplaats. Zo kent Noordwijk vele horecagelegenheden en winkels, een breed strand en een mooie boulevard. Op de boulevard vinden we ook nog eens het statige Huis ter Duin. De duinen rondom Noordwijk zorgen voor rust en stilte. Hier vinden we dan ook de meeste campings voor de vakantiegangers. Heerlijk tussen de mooie natuur op steenworp afstand van het strand.

Vakantie aan het strand

Bij ANWB bieden we verschillende campings in Noordwijk aan die liggen aan het strand. Het strand in Noordwijk is breed en kindvriendelijk. Daarnaast is het goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Op het strand is het een komen en gaan van mensen. Badgasten kunnen genieten van de vele boten die voorbijvaren, maar ook van de surfers die hun geluk beproeven op de golven van de Noordzee. Wanneer u dus op een camping staat in Noordwijk dan hoeft u niet meer te wachten in de file of op zoek naar een parkeerplaats, nee voortaan loopt u gewoon het strand op.

Strandtenten

Ook de horeca is goed vertegenwoordigd in Noordwijk. Langs de boulevard vind je vele terrasjes, strandtenten en restaurants. Op deze brede boulevard is het een komen en gaan van mensen. Maar ook bij minder mooi weer is Noordwijk een absolute aanrader. Zo zijn er verschillende musea, de Space Expo en de vuurtoren kunt u bijna niet missen. In de lente is een bezoek aan de Keukenhof ook sterk aan te bevelen. Niet voor niets in Noordwijk de bloembadplaats van Europa.

Activiteiten

Door het jaar heen zijn er vele activiteiten die ontplooit kunnen worden direct vanaf je camping in Noordwijk. Zo bieden het strand, de boulevard en de omringende bossen het recept voor een geslaagde vakantie. Ga er lekker op uit richting de bossen met de fiets of te voet. Bezoek het nabijgelegen Katwijk of breng een bezoek aan de bloemencorso. In de zomer vindt ook het zandsculpturen festival plaats in Noordwijk. U hoeft zich dus geen moment te vervelen!

Campings Noordwijk: ook voor kinderen genoeg te doen

Noordwijk ligt op een ideale locatie. Wanneer u er eens lekker op uit wil met de kinderen dan kan dat. Leiden, Den Haag en Rotterdam liggen om de hoek. Net als attractiepark Duinrell. Aan Duinrell grenst ook een camping die u kunt boeken via de ANWB. Gaat u naar Den Haag breng dan een bezoek aan Madurodam. Liever karten of laser gamen vergeet dan niet om de Uithof in Den Haag te bezoeken.

Een camping in Noordwijk is de ideale oplossing. Met een heerlijk strand en voldoende activiteiten hoeft niemand zich te vervelen. Toch behoefte aan rust? De duinen en omringende bossen bieden alle mogelijkheid om tot rust te komen.