Mini-campingss in Ouddorp

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Mini-campingss in Ouddorp

Wissen
2 personen
22 campings gevonden

Uitwaaien op een Zuid-Hollands eiland op een mini camping in Ouddorp

Kamperen op een mini camping in Ouddorp betekent proeven van het eilandleven op Goeree-Overflakkee. Hier heerst rust en ruimte op zowel de camping als het eiland. De groene omgeving met polders en duinen is prachtig en je maakt er dan ook de mooiste wandel- en fietstochten.

Rust en ruimte op een kleinschalige camping

Je zult geen enorme zwembaden of rumoerige horecagelegenheden tegenkomen op de mini camping in Ouddorp, maar des te meer rust. Hier word je hartelijk welkom geheten door de enthousiaste campingeigenaars. Zij zullen er alles aan doen om het je naar de zin te maken deze vakantie. Faciliteiten zoals het sanitair, de campingwinkel en het zwembad worden goed onderhouden. Vaak worden er ook kleinschalige activiteiten zoals jeu de boules of een barbecueavond georganiseerd.

Wat is er te doen in Ouddorp?

Vanaf de kleine camping in Ouddorp ben je zo aan de kust en neem je een duik in de Noordzee of het Grevelingenmeer. Op dit meer maak je ook een prachtige rondvaart vanuit de haven in Den Osse, vlak bij Ouddorp. Het dorp heeft daarnaast veel wandelgebieden met wandelroutes zoals de Bunkerroute, die langs de bunkers uit de Tweede Wereldoorlog in de duinen voert. Ga je met kinderen op vakantie, dan zorgt buitenspeeltuin De Flipjes voor een heerlijke dag uit. Ook bezoek je geitenboerderij de Mèkkerstee met speeltuin en landwinkel.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter