Vakantieparken bij Ouddorp

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken bij Ouddorp

Wissen
2 personen
9 campings gevonden
<
1
>

Maak kennis met Goeree-Overflakkee op een vakantiepark bij Ouddorp

Tijdens een verblijf op een vakantiepark bij Ouddorp verblijf je op het unieke 'Zeeuwse' eiland Goeree-Overflakkee. Ondanks dat dit eiland bij de provincie Zuid-Holland hoort, heb je bij aankomst meteen het gevoel in Zeeland te zijn beland. Op Goeree-Overflakkee word je omringd door veel water en groen, wat direct een vakantiegevoel geeft. Daarnaast liggen de zee en het strand om de hoek, voor een onbezorgde strandvakantie.

Fietsen in de kop van Goeree

Rust en ruimte zijn twee kernwoorden die een verblijf in een vakantiehuis bij Ouddorp kenmerken. Dankzij veel natuur is het onmogelijk om niet tot rust te komen. De omgeving leent zich dan ook uitstekend voor wandel- en fietstochten. In de kop van Goeree houdt men zich veelal met tuinbouw bezig, waardoor hier in de zomermaanden maar liefst tweehonderd bloemenvelden met meer dan driehonderd variëteiten aan plantensoorten in bloei staan. Deze kleurenpracht is de perfecte locatie voor een mooie fietstocht.

Zwemmen in het Grevelingenmeer

Gedurende het verblijf op een vakantiepark bij Ouddorp bevind je je vlak bij het Grevelingenmeer. Nadat in 1971 de Brouwersdam in gebruik werd genomen, ontstond dit bijzondere meer, wat het grootste zoutwatermeer van heel West-Europa is. De plek vormt dan ook een paradijs voor watersporters. Surfen, duiken, varen met een boot of vissen; zowel jong als oud geniet volop van het water. Langs het meer geniet je van de rust op een van de vele zandstrandjes. Bouw zandkastelen met de kinderen of gooi samen een hengel uit in het water.

Zeehonden bewonderen in Stellendam

Op slechts een half uur fietsen van het vakantiepark bij Ouddorp bevindt zich het schilderachtige dorpje Stellendam. Een interessante bezienswaardigheid in het plaatsje is de zeehondenopvang Seal. Hier leer je alles over de bijzondere dieren uit de Noordzee.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter