Campings in Rockanje waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Rockanje waar honden zijn toegestaan

2 personen
9 campings gevonden
<
1
>

Samen uitwaaien tijdens een vakantie op een camping in Rockanje met je hond

Droom jij van urenlang wandelen met je hond in de branding van de zee? Een vakantie op een camping in Rockanje met je hond is dan ideaal. Maak de mooiste strandwandelingen met je beste vriend en kom tot rust op een camping waar ook deze trouwe viervoeter van harte welkom is. De faciliteiten zijn van uitstekende kwaliteit. Op deze themapagina vind je alle campings in en om Rockanje waar honden welkom zijn.

Waarom op vakantie in Rockanje met de hond?

Rockanje heeft een strand van ruim 8 kilometer lang en 70 meter breed. Vanaf je camping in Rockanje sta je met je hond snel met je voeten in het zand. Vanaf strand 1100 in noordelijke richting en strand 1410 in zuidelijke richting zijn jij en je hond het hele jaar welkom. Op de overige stranden kun je met je hond terecht van oktober tot april; buiten deze periode ben je van 18.00 uur tot 8.00 uur welkom.

Heerlijk wandelen en fietsen

Huur een fiets en ontdek de duinen en andere fietsroutes in de omgeving. Volg de uitgestrekte fietspaden over de landweggetjes in de buurt en breng een bezoek aan een van de knusse dorpen. De rasechte wandelaar raakt met de vele wandelroutes praktisch nooit uitgekeken.