Kindvriendelijke campings in Zuid-Holland

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in Zuid-Holland

2 personen
10 campings gevonden
<
1
>

Een gezinsvakantie op een kindvriendelijke camping in Zuid-Holland

We zoeken het vakantiegevoel al snel buiten de Nederlandse grenzen, maar heb je wel eens gedacht aan een vakantie op een kindvriendelijke camping in Zuid-Holland? Een kindvriendelijke camping is veilig voor kinderen om te spelen, maar biedt ook vermaak dat past bij verschillende leeftijdsgroepen. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat andere kampeerders zich storen aan het geluid van spelende kinderen. Ideaal voor gezinnen, dus! Hier vind je een overzicht van alle campings die passen bij dit thema.

Veelzijdig Zuid-Holland

Zuid-Holland heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie in de buurt. Het stedelijk gebied is dichtbevolkt, maar biedt fervente winkelaars alles wat hun hartje begeert. Je kinderen wat over de geschiedenis of cultuur van ons land leren? Alles is eenvoudig per auto of openbaar vervoer te bereiken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Madurodam of aan een van de vele musea in de regio.

Campings aan de kust

Naast enkele grote steden staat Zuid-Holland ook bekend om de schitterende stranden en duinen. En zeg nu zelf: als je kinderen lief spelen, dan geniet je het meest. Dus netje, emmertje en schepje mee en op zoek naar kleine vissen en krabben. En als je geluk hebt, zie je misschien wel een hele bijzondere schelp. Leuk om te bewaren en er na de vakantie een mooi aandenken van te maken.