Familiecampings in Drenthe

  • De leukste gezinscampings
  • Geselecteerd door de ANWB
  • Uit Go Camping magazine

Gezinscampings Drenthe

Wissen
2 personen
129 campings gevonden

Kamperen in Drenthe: heerlijke vakantie dicht bij huis

Vakantie vieren in een compleet andere omgeving zonder dat je ver hoeft te reizen. Dat doe je op een familiecamping in Drenthe! De afwisselende omgeving van dichte bossen en kleurrijke heides is een heerlijke plek om samen op avontuur te gaan. Daarnaast heeft Drenthe gezellige steden en spectaculaire attractieparken waar het hele gezin zich vermaakt. ANWB Camping heeft een fraaie selectie aan kampeerlocaties met veel voorzieningen, bedoeld voor een onbezorgde familievakantie.

Jouw ideale kampeervakantie in Drenthe

Een geslaagde vakantie begint bij het vinden van een geschikte familiecamping in Drenthe. De gezinscampings die ANWB Camping in deze provincie heeft verzameld, hebben veel voorzieningen en zijn bedoeld om het jong en oud naar de zin te maken. De campings zijn ruim tot zeer ruim. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een caravan met voortent wil opzetten, of wanneer de kinderen in een eigen tent willen slapen. En op de meeste campings kun je ook een volledig ingerichte huuraccommodatie reserveren. Verder hebben de campings uitgebreide sanitaire voorzieningen en zijn er wasmachines en drogers aanwezig. Maak gebruik van de filters op de website om jouw ideale camping in Drenthe te vinden!

Vermaak op de camping en daarbuiten

De familiecampings in Drenthe die ANWB Camping aanbeveelt, hebben allemaal mogelijkheden voor waterpret. In sommige gevallen is er een zwembad op de camping zelf, andere campings liggen aan of dicht bij een recreatieplas. Sport- en spelfaciliteiten zijn er ook, net als ervaren animatieteams die leuke activiteiten organiseren. Terwijl de kinderen zich vermaken, ontspannen ouders zich aan het water of tijdens een fietstocht of wandeling door de schitterende omgeving. Volg bijvoorbeeld een route langs de meer dan 50 hunebedden die Drenthe telt, want die moet je zeker hebben gezien wanneer je in deze provincie kampeert.

#