Vakantiehuizen in Zuid-Holland

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Zuid-Holland

2 personen
7 campings gevonden
<
1
>

Geniet van het oer-Hollandse landschap vanuit een vakantiehuis in Zuid-Holland

Uitwaaien aan de uitgestrekte zandstranden van de Noordzee, de geschiedenis ontdekken met Willem van Oranje in Delft of heerlijk winkelen in Leiden. Vanuit je vakantiehuis in Zuid-Holland maak je kennis met deze veelzijdige provincie. De kilometers strand, schitterende natuurgebieden en bruisende steden bieden voor ieder wat wils.

Strandwandeling aan de Noordzee

In een vakantiehuis in Zuid-Holland bevind je je vlak bij de uitgestrekte zandstranden van de Noordzee met zijn bruisende badplaatsen. Wandel over de Pier in Scheveningen, waar je maar liefst 45 meter boven de zee loopt. Bovendien geniet je van een adembenemend uitzicht in het 50 meter hoge reuzenrad Skyview, dat zich direct aan de Pier bevindt. Plof vervolgens neer op een van de vele terrassen voor een smakelijke maaltijd. Ook een wandeling door het Rosarium in het vlakbij gelegen Westbroekpark is een aanrader. Hier vind je een knus theehuis, verscholen te midden van maar liefst 20.000 rozenstruiken.

Een rondvaart door de bruisende haven van Rotterdam

Gedurende een bezoek in Zuid-Holland is een bezoek aan de levendige stad Rotterdam een must. Maak bijvoorbeeld een rondvaart langs de imposante industrie, de containerschepen van de Europoort en de Maasvlakte om de reusachtige haven te bewonderen. Voor een panoramisch overzicht over de stad maak je een tussenstop bij de Euromast. De echte durfals gaan vanaf het 185 meter hoge gebouw tokkelen of abseilen. Vlak bij de Euromast bevinden zich gezellige winkelgebieden zoals de Coolsingel, het Beursplein en de Hoogstraat.