Kleine camping in Zuid-Holland

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine camping in Zuid-Holland

2 personen
20 campings gevonden

Vakantie in eigen land op een kleine camping in Zuid-Holland

Voor het ultieme vakantiegevoel hoef je helemaal niet ver te reizen. Een vakantie in eigen land op een kleine camping in Zuid-Holland laat je zien hoe mooi ons eigen land kan zijn. Kleine campings zijn overzichtelijk en er hangt over het algemeen een gemoedelijke sfeer. Op deze themapagina vind je eenvoudig je ideale vakantiebestemming in Zuid-Holland met een klein aantal kampeerplaatsen.

Een veelzijdige provincie

Zuid-Holland is een van de dichtstbevolkte gebieden ter wereld. Dit komt vooral door de grote steden in de Randstad. De vele bebouwing doet echter geen enkele afbreuk aan de natuur in de provincie. Het is dan ook een ideale bestemming voor een kampeervakantie. Zowel de rustzoeker als de liefhebber van de stad vinden hier alle ingrediënten voor een ideale vakantie in eigen land.

Een ontspannen strandvakantie

Vertoef je graag op het strand, dan boek je een mini camping in Zuid-Holland op steenworp afstand van de zee. Er zijn ook kampeermogelijkheden verder van de zee af; handig als je wat meer rust wilt. Je pakt dan gewoon de fiets om het strand te bereiken. Zuid-Holland heeft schitterende fietsroutes langs de kust. Na een lange tocht plof je neer bij een van de leuke strandtenten om wat te drinken en een hapje te eten. Verblijf je op korte afstand van het strand, maak dan een romantische strandwandeling.

Leuke uitstapjes voor jong en oud

Kleine campings in Zuid-Holland zijn het ideale vertrekpunt voor leuke dagjes uit. Ga naar Den Haag en bekijk de Ridderzaal; vervolgens ga je door naar Scheveningen voor een wandeling over de boulevard en een bezoek aan Sea Life. Voor de culturele trek ga je naar het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Vergeet ook niet de rest van deze prachtige stad te ontdekken. Voor een stevige wandeling door een mooi natuurgebied ga je naar recreatiegebied Reeuwijkse Hout. Voor een fietstocht door het typisch Nederlandse landschap is de bollenstreekroute in Voorhout erg leuk om te doen.