9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camp Špik
bekijk 30 foto 's
Charme Erkend CKE

Camp Špik

Camping Spik ligt In het midden van de Julische Alpen, op de rand van het Nationaal Park Triglav en vlak bij de plek waar de grenzen van Slovenië, Oostenrijk en Italië samenkomen. De ruime staanplaatsen hebben uitzicht op de Alpen. Van het zwembad en de wellness in het hotel naast de camping kan men tegen gereduceerd tarief gebruik maken.

Camping Špik ligt in het midden van de Julische Alpen. Aan de rand van het Nationaal Park Triglav en pal naast het punt waar de grenzen van Slovenië, Oostenrijk en Italië elkaar raken.

Geasfalteerde en andere paden leiden je naar de verschillende velden. Tentkampeerders hebben hun eigen veld met in het midden een cirkel van grint. Al mogen zij de haringen ook op de andere velden in de grond slaan. Veel naaldbomen zorgen voor schaduw. Je hebt een fantastisch uitzicht op de omringende bergen. De naam van de bergachtige streek luidt Gorenjska.

Gerenoveerd sanitair

In de lente van 2016 zijn de sanitaire voorzieningen volledig gerenoveerd. Op de receptie word je in het Engels of in het Duits te woord gestaan. Voor een vergeten boodschap kan je goed terecht in de campingwinkel. Het actieve recreatieteam organiseert veel sportieve evenementen. Kinderen vermaken zich opperbest in het ‘land van de dwergen’. De dwergen zijn je altijd een stap voor maar laten aanwijzingen achter. Ogen goed open en volg het mysterieuze pad naar het ‘huis van de dwerg’.

Voor ‘dare devils’

Dit gebied is spectaculair en zal beslist zeer sportieve vakantiegangers aanspreken. Wandelen en mountainbiken zijn de voornaamste bezigheden. Maar misschien ben je meer in voor adrenaline bezigheden zoals de tokkelbaan vanaf de hoogste bergtop in Planica. Of paragliding, hanggliding en bergbklimmen. Een simpel potje tennis kan ook. Pal naast de camping ligt een mooie golfbaan. Een beetje cultuur snuiven kan geen kwaad. Daarvoor bezoek je de prachtige herenboerderij Liznjek uit de 17e eeuw.

Rust

Dát vind je in het natuurreservaat Zelenci op nog geen acht kilometer van Camping Špik. Vlak bij het dorp Podkoren wandel je door het mooiste stukje natuur dat je, je kunt bedenken. Soms over houten vlonders en vaak zie je speciale plantjes en hoor je de vogels zingen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camp Špik heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa