Campings in Slovenië met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Slovenië met zwembad

2 personen
17 campings gevonden
<
1
>

Een camping in Slovenië met zwembad: kamperen op een droombestemming

Slovenië is een nog vrij onbekende vakantiebestemming, maar het heeft een wonderschone natuur en een aantal fantastische bezienswaardigheden te bieden. Een camping in Slovenië met zwembad is daarom een prettige manier om dit land te ontdekken. Basisfaciliteiten zoals stromend water, elektriciteit, sanitaire voorzieningen en een campingzwembad zijn prima geregeld. Dit maakt het aantrekkelijk om op stap te gaan in dit fascinerende vakantieland.

Sprookjesachtig landschap

Slovenië kenmerkt zich door een sprookjesachtig landschap van bergen, meren, rivieren en dichte bossen. Wandel of fiets in de omgeving van de camping en leer Moeder Natuur kennen, want op deze bestemming vergeet je je mobiele telefoon, internet en alle drukte van thuis. Dankzij de vele rivieren is het land ook in trek bij watersporters. Kanoën, kajakken en raften; het kan hier allemaal!

Op stap in Slovenië

Maak tijdens je verblijf in Slovenië op een camping met zwembad kennis met een aantal indrukwekkende bezienswaardigheden. Breng een bezoek aan de charmante hoofdstad Ljubljana, een prima keuze als je vlak bij deze stad kampeert. Wandel er over romantische bruggen of geniet van een drankje op een van de terrassen aan de rivier. De gezellige havenstad Izola in het zuiden is eveneens een aanrader, want hier proef je van verschillende lokale visgerechten.

Camping met zwembad

Kampeer je graag in de buurt van de zee of neem je graag een duik in het zwembad? Er zijn meerdere campings in Slovenië met zwembad waar je kortere of langere tijd verblijft. Bij hoge temperaturen neem je een verfrissende duik in het water of je geniet met het hele gezin in een Sloveens waterparadijs.