Kleine campings in Cataloniè

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Cataloniè

2 personen
8 campings gevonden
<
1
>

Geniet van rust en veelzijdigheid op kleine campings in Spanje in Catalonië

Voor kleine campings in Spanje is Catalonië de bestemming bij uitstek. In dit prachtige gebied geniet je van de rust op korte afstand van natuur en cultuur. In de veelzijdige streek bezoek je ook de prachtige hoofdstad Barcelona en waai je uit aan de kilometerslange kustlijn.

Ontwijk de drukte van het massatoerisme in Catalonië

Op kleine campings in Spanje in Catalonië geniet je van de ruimte en rust. De staanplaatsen zijn er vaak ruim en groen, en de sfeer is gemoedelijk. De campingeigenaar kent vaak iedere gast bij naam en maakt graag een praatje. Er worden soms activiteiten zoals een barbecueavond georganiseerd en vaak is er een zwembad aanwezig voor een frisse duik. Grootschalige faciliteiten zoals een animatieteam en waterpark zul je hier niet vinden. Hier heerst rust en verkennen de kinderen zelf de camping zonder verdwaald te raken.

Bezienswaardigheden in de streek

De kleine camping in Catalonië ligt in de mooiste gebieden, zoals in de binnenlanden aan de Pyreneeën of vlak bij de kust. Actieve vakantiegangers beklimmen hier de Montserrat, maar ook de kabelbaan brengt je naar boven naar het Benedictijnse klooster. In de streek ligt een van de mooiste steden van Europa: de hoofdstad Barcelona met bouwwerken van architect Antoni Gaudí. Bezoek er de prachtige kathedraal Sagrada Família, de boulevard de Ramblas en het Gaudí Park.