Campings in Zuid-Spanje aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Zuid-Spanje aan zee

2 personen
37 campings gevonden

Geniet van zon en strand op een camping in Zuid-Spanje aan zee

Op een camping in Zuid-Spanje aan zee staan zon en strand centraal. Heerlijk om de nodige dosis vitamine D op te doen en even helemaal tot rust te komen. De kids zwemmen of pootjebaden in de nabijgelegen zee en komen bij tijdens een siësta op de warmste uren van de dag. In de avond komt het Spaanse leven pas écht op gang. Geniet van Spaanse gerechten in het campingrestaurant of haal een lekkere maaltijd af bij de snackbar.

Bezoek verschillende steden dicht bij de camping in Zuid-Spanje aan zee

Gaat je hart sneller kloppen van een bruisende citytrip? Dan zit je in Zuid-Spanje helemaal goed. Je bekijkt prachtige architectuur in Sevilla, shopt je souvenirs in Malaga en geniet van heerlijk Spaans eten in Granada. Even afkoelen na een warme dag? Neem een duik in zee of vier vakantie op een camping met zwembad.

Breng een bezoek aan mooie natuurgebieden

Zuid-Spanje is de ideale vakantiebestemming voor een leuke citytrip. Maar wist je dat er ook verschillende mooie natuurgebieden te vinden zijn? Van robuuste bergen in het binnenland tot aan een glooiende kustlijn; het is er allemaal te vinden. Het nationale park Doñana is te vinden aan de Atlantische Oceaan en is het leefgebied van trekvogels en zelfs wolven. Bijzondere rotsformaties spot je in El Torcal, waar je ook verschillende mooie wandelingen maakt.