Kleine campings in Andalusië

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Andalusië

2 personen
6 campings gevonden
<
1
>

Vier je vakantie op kleine campings in Andalusië

Toe aan een zonovergoten vakantie? Breng je vakantie door op een van de kleine campings in Andalusië. Deze Spaanse regio kenmerkt zich door een aangenaam mediterraan klimaat, een zonnige kustlijn en karakteristieke steden. Andalusië behoort dan ook tot de mooiste streken van Spanje en is een fijne plek om te kamperen. Zwemmen, wandelen of genieten op een terras: het kan hier allemaal.

Vakantie in zonovergoten Spanje

Tijdens je vakantie op een van de kleine campings in Andalusië geniet je vooral van de Spaanse kust. Deze is 836 kilometer lang en dankzij een gevarieerde kustlijn is er genoeg keuzeaanbod. Andalusië grenst aan zowel de Middellandse Zee als de Atlantische Oceaan. Grote rotsen vind je vooral aan de Middellandse Zee, terwijl de Atlantische Oceaan zich onderscheidt vanwege een lage kust.

Bezienswaardigheden

Andalusië beschikt over een aantal prachtige paleizen en heeft dit vooral te danken aan de Moorse overheersing. Maar ook een stad als Málaga heeft veel te bieden. Bezoek er bijvoorbeeld de wereldberoemde kathedraal en verwonder je over de uiterlijke en innerlijke schoonheid. Je vakantie in Andalusië is pas echt compleet met een bezoek aan Gibraltar. De Britse kolonie is wereldberoemd vanwege de loslopende apen rondom de Rots van Gibraltar.