Glamping in Zweden

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent 
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Zweden

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Luxe glampen op een camping in Zweden

Glamping is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Wil je optimaal genieten en luxe kamperen in een prachtig land, kies dan voor glamping in Zweden. Glamping biedt kampeerders de mogelijkheid om te slapen in de natuur, zonder dat je daarvoor luxe opgeeft. Bij aankomst op de camping staat de tent al klaar. Niemand hoeft te sjouwen met slaapzakken en tentstokken: de luxe tent is voorzien van bedden, een keuken en in veel gevallen zelfs een douche. Glamping is optimaal genieten van kamperen, maar dan op een supercomfortabele manier!

Genoeg te doen voor het hele gezin

In Zweden kun je kiezen uit verschillende campings waar je kunt glampen, verspreid over het hele land. Glamping in Zweden is ideaal voor gezinnen met kinderen: in de tent is genoeg ruimte voor iedereen, de kinderen slapen extra lekker in de bedden en op de camping is veel te doen. Overdag kun je in de auto stappen voor een ontdekkingstocht door het mooie Zweden. Bezoek bijvoorbeeld een van de verschillende leuke pretparken zoals Gröna Lund in Stockholm en Skara Sommerland in Skara. Ook het themapark Astrid Lindgrens Värld en de riddertoernooien in Visby zijn aanraders voor jong en oud!

Adembenemende natuurgebieden

Ben je op zoek naar een romantische vakantiebestemming voor jou en je partner, ook dan is glamping ideaal: de tenten zijn mooi en romantisch, en ’s ochtends wordt je rustig samen wakker met een kop koffie en fluitende vogeltjes. Ontdek de prachtige omgeving en ga wandelen of fietsen in een van de vele natuurgebieden. Ben je toe aan bedrijvigheid, breng dan een bezoekje aan het bruisende Stockholm vol bijzondere musea en hippe restaurants. ’s Avonds in de tent kom je weer helemaal tot rust en geniet je van het leven en elkaar!