Campings in Zweden met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Zweden met zwembad

2 personen
84 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Vakantie vieren op een camping in Zweden met zwembad

Op een camping in Zweden met zwembad is meer dan genoeg te beleven. De kids vermaken zich de hele dag in het water en in de nabije regio kun je verschillende activiteiten ondernemen. Het land beslaat maar liefst 449.964 vierkante kilometer. Alle ruimte dus voor een bezoek aan de fantastische archipels en eilanden, helderblauwe meren en reusachtige bergen. In de ochtend neem je een frisse duik in een meertje en tijdens je vakantie leer je de kids alles over het vissen.

Leer alles over de Zweedse geschiedenis tijdens een bezoek aan Stockholm

De kans is groot dat je op een camping in Zweden met zwembad midden in de natuur kampeert. Combineer je rust graag met een bruisende citytrip? Dan is de hoofdstad van het land de perfecte bestemming voor een dagje uit. In de vele musea in Stockholm leer je alles over de lange geschiedenis van Zweden. Breng zeker een bezoek aan Vasamuseum, dat een uniek zeventiende-eeuws oorlogsschip in de collectie heeft. Andere leuke highlights in de stad zijn het paleis in Drottningholm, het stadhuis en het oude centrum.

Een avontuurlijk dagje weg voor de kids

Gaat je hart sneller kloppen van een avontuurlijk dagje weg? De kids gaan zich gegarandeerd vermaken in de natuur. Kies voor activiteiten als kanotochten maken, vissen, krabben vangen en speurtochten in de natuur. Even bijkomen? Dat doe je natuurlijk aan het royale zwembad op de camping.