Campings met zwembad en glijbaan

  • De kids roetsjen naar beneden op de mooiste waterglijbanen
  • Ook papa en mama vermaken zullen zich prima vermaken
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings met zwembad en glijbaan

2 personen
0 campings gevonden
Er zijn geen campings gevonden die voldoen aan je zoekcriteria. Wijzig de zoekfilters om verder te zoeken.

Campings met zwembad en glijbaan

In heel Europa vind je campings met zwembad en glijbaan. Allemaal even anders, maar toch zeker ook allemaal even leuk, dankzij de hoge glijbanen en soms de stroomversnellingen en bubbelbaden. Verzeker je van een vakantie vol waterpret voor iedereen en boek een plek op een camping met grandioos waterpark.

Je hebt geen kind aan ze

Meterslange glijbanen – de een nog hoger dan de andere – en wildwaterbanen die je laten duizelen; het kan haast niet gekker. Doe een wedstrijdje op de dubbele glijbaan of draai rondjes in de Space Bowl. En wil je even tot rust komen, dobber dan samen rustig naar beneden over de Lazy River. Een camping met zwembad en glijbaan is gegarandeerd waterpret voor iedereen. Sommige waterparadijzen beschikken zelfs over 800 meter aan glijbanen, een golfslagbad voor het ultieme zeegevoel en watervallen om onderdoor te rennen. Laat de waterratjes gerust hun gang gaan: er zijn altijd badmeesters in de buurt zodat ze veilig kunnen roetsjen en racen. En door de verplaatsbare overkapping gaat de pret bij slecht weer gewoon door.

Ook voor de allerkleinsten

Campings met zwembad en glijbaan bieden ook een veilige plek voor de allerkleinsten. In het peuterbadje glijden ze veilig van de miniglijbaan, rennen ze onder de waterstralen door en klimmen en klauteren ze in de waterspeeltuin. Ook de lagunebaden lenen zich perfect om met je kleine volop van het water te genieten. De thema's zijn speciaal voor kinderen ontworpen, met grappige zeedieren en stoere piraten, maar ook de namen van de attracties spreken tot de verbeelding. Je stapt in een totaal andere wereld vol avontuur en spanning, maar vooral ook ontspanning voor jou.

Maar er is meer

Ook volwassenen ontbreekt het aan niets op een camping met zwembad en glijbaan. Rustig baantjes trekken kan in het zwemmers-only gedeelte. Of volg een lesje aguagym om in vorm te blijven, ontspan even heerlijk in de jacuzzi en neem een sauna om alle stress van het dagelijkse leven van je af te zweten. Laat je verwennen in de spa of rust lekker uit op een ligstoel op de mooie groene ligweide. Door de omringende natuur en de prachtig aangelegde waterparken vol bloemen en palmbomen waan je je op een subtropisch eiland.

In heel Europa

De perfecte campings met zwembad en glijbaan vind je in Spanje, Frankrijk of Italië, waar je geniet van het heerlijk zonnige weer. Het zijn vaak grote familiecampings met een campingwinkel, restaurants en een groot animatieteam. Voor het plezier hoef je niet van de camping af; je vindt er alles wat je nodig hebt. Ook Kroatië en Slovenië groeien als vakantielanden en ook daar komen steeds meer familiecampings met waterparken bij. Maar wat dacht je van Nederland? Ook ons eigen land biedt campings met veel waterplezier in binnen- en buitenbaden.