Glamping in Zwitserland

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent 
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Zwitserland

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Luxueus kamperen in Zwitserland

Met een kampeervakantie in de Alpen ontdek je dit indrukwekkende berggebied pas echt goed. En de mogelijkheden voor glamping in Zwitserland maken kamperen in dit land ook interessant voor degenen die alleen een tent niet comfortabel genoeg vinden. In een compleet ingerichte tent geniet van je de luxe die je normaal gesproken associeert met een hotelverblijf. Dankzij de omringende bergen heb je vanaf je kampeerlocatie ook nog eens een prachtig uitzicht.

Alles aanwezig of vlakbij

Glamping in Zwitserland betekent meer dan alleen het huren van een comfortaccommodatie. In de meeste gevallen ontbreekt het je ook op het glampingterrein zelf niet aan voorzieningen en luxe. Op de royale kampeerplaats kun je je bij je glampingtent in alle rust ontspannen. Na het ontwaken haal je broodjes op de camping en je kunt daarnaast terecht bij een restaurant, snackbar of supermarkt op loopafstand van het terrein.

Overige faciliteiten op de camping

Tijdens een glampingvakantie ervaar je net even meer luxe. Je slaapt in een echt bed en kunt gebruikmaken van een kledingkast en ander meubilair in een goed geïsoleerde tent. Voor de rest blijft het traditionele campinggevoel aanwezig. Een barbecue huren of opstellen is geen probleem, zodat je optimaal kunt genieten van het buitenleven. Ook andere traditionele faciliteiten zijn aanwezig, waaronder fietsverhuur, een midgetgolfbaan, sportterreinen en zwembaden of een meer.

Glamping met kinderen

Kinderen zullen zich niet vervelen op de Zwitserse comfortcampings. In veel gevallen is er een binnen- of buitenbad voor kleuters en zijn er een of meer buitenspeeltuinen. Op sommige campings vind je zelfs een overdekt speelparadijs. Bovendien verzorgen veel campings in Zwitserland animatieprogramma’s voor diverse leeftijden. Zo zijn er activiteiten voor kinderen tot zes jaar, voor kinderen tussen zes en twaalf jaar en voor jongeren van twaalf tot zeventien jaar.

#