ANWB Top campings in Zwitserland

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

ANWB Top Campings Zwitserland

ANWB score
5 - 5
X
Landen
Zwitserland
X
Wissen

1 campings gevonden

<
1
>

Vijfsterrencamping in Zwitserland voor een zorgeloze kampeervakantie

Zoek je een vijfsterrencamping in Zwitserland om te genieten van een onbezorgde kampeervakantie? De ANWB Top camping is altijd de perfecte keuze. Bij deze selectie van campings oordeelden onze objectieve campinginspecteurs dat deze campings de maximale score van vijf sterren verdienden. Deze campings hebben hun zaken perfect op orde. Verheug je op een perfect ingericht terrein, brandschoon sanitair, uitstekende maaltijden, fantastische zwemfaciliteiten en recreatie die op rolletjes loopt.

Objectieve beoordeling op vijf punten

Bij de objectieve beoordeling van de vijfsterrencampings in Zwitserland kijken de ANWB campinginspecteurs naar vijf dingen: sanitair, terrein, eten en drinken, zwemmen, en recreatie. Het onderdeel sanitair weegt hierbij het zwaarst. Hygiëne en uitgebreide voorzieningen zijn immers essentieel voor een prettige vakantie. Na de grondige inspectie stellen wij met zekerheid dat deze Top campings in Zwitserland de allerbeste kwaliteit leveren.

Alles voor het ultieme vakantiegevoel

De Top campings van de ANWB blinken in alle opzichten uit. Er is uitstekende animatie voor de kinderen, er is een prettig zwembad in de buurt en je hoeft dankzij het sfeervolle restaurant op de camping niet elke avond te koken. Bij deze campings is er alles aan gedaan om je het ultieme vakantiegevoel te bezorgen.

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter