Vakantiehuizen bij Gent

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen bij Gent

2 personen
0 campings gevonden
Er zijn geen campings gevonden die voldoen aan je zoekcriteria. Wijzig de zoekfilters om verder te zoeken.

Een centraal gelegen vakantiehuis bij Gent

Breng jij graag een bezoek aan zoveel mogelijk bezienswaardigheden tijdens je vakantie? Dan is een centraal gelegen vakantiehuis bij Gent een uitstekende keuze. Je wandelt zo naar een groot aantal interessante bezienswaardigheden, waaronder de imposante Sint-Baafskathedraal en het Gravensteen. Ook liggen sfeervolle restaurants en barretjes op de hoek van jouw vakantiewoning en geniet je vaak van comfortabele faciliteiten wanneer je kiest voor een eigen huisje of appartement.

Talloze trekpleisters

Het centrum van Gent heeft wat weg van een openluchtmuseum. Tijdens een georganiseerde fietstour of wandelroute mis je geen enkele highlight. Het bel­fort van Gent, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, is niet te missen. Het is de middelste toren van de bekende torenrij, gelegen tussen de Sint-Baafskathedraal en de Sint-Niklaaskerk. Breng ook zeker een bezoek aan het Muse­um voor Scho­ne Kun­sten (MSK). In een van de oudste musea van België bewonder je werken van Bosch tot Magritte.

Het comfort van een vakantiehuis

Heb je veel gelopen tijdens je ontdekkingstocht door het historische centrum van Gent? Eenmaal thuis in je vakantiewoning kom je helemaal tot rust. Neem een warme douche of bad of kijk een filmpje op de bank. Net zoals thuis kun je ervoor kiezen om zelf een lekkere maaltijd te koken, wat te laten bezorgen of buiten de deur te gaan eten. Vaak zijn er ook voorzieningen die handig zijn voor gezinnen, zoals een vaatwasser en wasmachine.