Kindvriendelijke campings in België

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in België

2 personen
17 campings gevonden
<
1
>

Kamperen bij onze zuiderburen op een kindvriendelijke camping in België

Wil je genieten van een onbezorgde gezinsvakantie in een totaal andere omgeving? Kies dan voor een vakantie op een kindvriendelijke camping in België. Je kinderen vervelen zich geen moment en zo kom je zelf ook aan de nodige rust en ontspanning toe. Deze campings vind je op de mooiste plekjes en zijn van alle gemakken voorzien.

Een keur aan faciliteiten op de Belgische gezinscamping

Een kindvriendelijke camping in België beschikt over alle ingrediënten om je gezinsvakantie tot een succes te maken. Je bent verzekerd van een zwembad en er is volop ruimte om te spelen in de speeltuin of op de ruime sportvelden. Het animatieteam zorgt voor een programma dat barst van de leuke activiteiten voor jong en oud. Wil je wat meer luxe en comfort, huur dan een bungalow of stacaravan op een van deze campings.

Volop actie en avontuur tijdens je vakantie in België

Voor een vakantie in België hoef je niet ver te rijden, dus geen uren in de file met huilende kinderen op de achterbank. In plaats daarvan sta je binnen een paar uur uitgerust in de Belgische Ardennen en kan je vakantie beginnen. Houd je van avontuur, kies dan voor een kanotocht in de Ardennen of ga abseilen. Hier zal zelfs de meest dwarse puber van genieten. Ook voor een strandvakantie zit je in België goed. Kies een van de campings aan de kust waar je naar hartenlust zandkastelen bouwt of schelpen zoekt.