Kindercampings in België

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindercamping België

Landen
België
X
Wissen

18 campings gevonden

<
1
>

Dicht bij huis ontspannen

Als je met het hele gezin op pad wilt gaan voor een ontspannen vakantie, dan hoef je niet ver te reizen. Breng eens bezoekje aan onze zuiderburen, waar je veel mogelijkheden hebt om helemaal tot rust te komen. Op een kindercamping in België is van alles te doen voor de kinderen en voor jou. Neem een duik in het diepblauwe water van het zwembad of beoefen je favoriete sport op het sportterrein. Bij ANWB Camping hebben we de beste campings voor je op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk voor het boeken van een vakantie met de kinderen dicht bij huis!

Luxe faciliteiten

Op een kindercamping in België vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie. Op veel campings kun je profiteren van luxe faciliteiten. Jij komt lekker tot rust met een boek, terwijl de kinderen zich prima vermaken in het zwembad of in de speeltuin. Kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en water. Zoek je de luxe van thuis? Op sommige campings heb je de keuze uit huuraccommodaties. Breng de nacht eens door in een comfortabele mobilhome. Bijna alle campings hebben gratis wifi. Wil je 's ochtends genieten van verse broodjes? Daarvoor kun je terecht in de campingwinkel.

Prachtige locaties

België heeft een zeer diverse natuur. In de Ardennen vind je prachtige beboste heuvels en kronkelende rivieren, waar je mooie kano- of kajaktochten op kunt maken. Voor een geslaagde strandvakantie is de Belgische kust een ideale optie. Ook hier hebben we campings voor je geselecteerd. Cultuur opsnuiven kun je in de prachtige historische centra van bijvoorbeeld Antwerpen, Brussel, Gent en Brugge. Maar ook Spa (bekend van het bronwater) is zeker een bezoekje waard.

Andere voordelen

Kindercampings in België hebben nog veel meer te bieden dan een prachtige omgeving en luxe faciliteiten. Op veel campings staat een animatieteam dagelijks klaar om de kids te vermaken. Daarnaast hebben sommige campings een restaurant waar jullie met z'n allen van een heerlijke maaltijd kunnen genieten. Spelen jullie daarna een potje midgetgolf op de midgetgolfbaan?

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter