Campings in Denemarken waar honden zijn toegestaan

271 campings, vul je reisgegevens in om het aanbod te zien

Calendar
Aankomst

-

Vertrek

-

Guests

Campings in Denemarken waar honden zijn toegestaan

Dit is waarom je met honden moet kamperen in Denemarken:

  • Kilometers natuurlijke stranden aan de Noordzee en de Oostzee
  • Ontspannende wandelingen in de duinen
  • Fietstochten met honden in het vlakke binnenland
  • Charmante campings direct achter de kust
Het kleine land Denemarken met zijn vele eilanden heeft een kustlijn van meer dan 7.000 kilometer. De ongerepte en uitgestrekte stranden zijn ideaal voor een kampeervakantie met honden. Hier kunt u altijd een rustig plekje vinden en in het laagseizoen is het zelfs tijd voor uw viervoeters om "af te werpen". De westkust van Jutland verrukt met zijn bijzonder brede Noordzeestranden. Maar ook op Oostzee-eilanden als Funen, Lolland of Bornholm zijn honden graag geziene gasten.
Alle 271 campings bekijken

Campings in Denemarken waar honden zijn toegestaan

Direct boekbaar
Sannes Familiecamping
Favorieten
CKE discount
Sannes Familiecamping

Denemarken / Kopenhagen

ANWB Camping LogoInspectie

4.7Uitstekend(7Recensies)

Dichtbij het strandZwembadHonden toegestaan

Standplaatsen (220)

Huuraccommodaties (43)

Alle 271 Campings
Alle 271 Campings

Feiten over de camping

Aantal campings271
Beoordelingen van campings1.299
Ø beoordelingen4.2

Populaire campings

1
Hvidbjerg Strand Feriepark
Direct aan de Noordzeekust, aan één van de mooiste en langste stranden in het westen van Zuid-Jutland, ligt camping Hvidbjerg Strand Ferienpark.De camping is behoorlijk groot, maar heeft ook zeker wat… Camping profielpagina

Zeeland met hond

Bekijk alle campings

Kleine en charmante campings

Bekijk alle campings

Kampeervakantie in een stacaravan

Andere thema's

Populaire voorzieningen

WiFi

Internet

Grocery

Supermarkt

Restaurant

Restaurant

Bakery

Broodservice of bakkerij

Wellness

Wellness

Bathing Possibility

Mogelijkheid tot baden

Sanitary Facilities

Sanitaire voorzieningen zeer goed

Washing Machine

Wasmachine

Playground

Speeltuin

Best beoordeelde campings

About Us

Het ANWB-team

Sannes Familiecamping
Sannes Familiecamping

Gasten die kamperen met honden in Denemarken verheugen zich op lange wandelingen met hun viervoeters en sightseeing tours door de huisdiervriendelijke steden. Actievelingen en rustzoekers kiezen graag voor hondvriendelijke campings in Denemarken aan de kust. Of het nu aan de Noordzee of de Oostzee is, het land scoort met kilometerslange zandstranden en een divers aanbod aan watersporten. Wilt u gaan kamperen met uw hond in Denemarken? Een goede keuze, want ons meest noordelijke buurland is niet alleen zeer huisdiervriendelijk, maar heeft kampeerders met huisdieren ook veel te bieden. De kampeerplaatsen zijn ruim en de omgeving biedt volop mogelijkheden voor lange wandelingen. Een hondenwasbeurt is zelden een probleem dankzij de douches voor de viervoeters. Ook bij het boeken van stacaravans zijn honden meestal toegestaan.

Vakantie op een camping in Denemarken met hond

Zijn jij en je hond de beste maatjes, dan ga je ook samen op vakantie. Voor een vakantie in een prachtig land ga je naar een camping in Denemarken met hond. Denemarken is een heel hondvriendelijk land waar jij en je trouwe viervoeter op veel plaatsen gewoon welkom zijn. Neem je hond gerust mee als je op vakantie gaat in dit mooie land. Op deze themapagina vind je alle campings in Denemarken waar honden van harte welkom zijn.

Een strandvakantie met de hond

Denemarken heeft prachtige stranden waarbij de stranden aan de westkust bijzonder breed zijn. Honden zijn van harte welkom op de Deense stranden en mogen zelfs geruime tijd van het jaar los lopen op het strand. De gewone omgangsvormen zijn hierbij wel aan de orde, waarbij anderen geen last van de hond mogen hebben. In de periode van april tot en met september ben je wel verplicht om de hond aan te lijnen. Overigens is het ook een aanrader om een van de Deense eilandjes met de hond te bezoeken, honden zijn welkom op veerboten.

Hondvriendelijke campings in overvloed

Een camping in Denemarken met hond is een van de eisen die je stelt. Er zijn echter ook zoveel andere faciliteiten op basis waarvan je een camping selecteert. Misschien wil je graag een zwembad in de buurt van je tent of zoek je een camping met diverse faciliteiten voor kinderen. Wat je ook zoekt, je vindt het hier.

Bestemmingen

Als u met het hele gezin een onbezorgde vakantie wilt doorbrengen, dan is Dueodde Family Camping op het eiland Bornholm de plek voor u. De huisdiervriendelijke camping in Denemarken is omgeven door dichte bossen en het prachtige strand. Hier kan uw viervoeter te allen tijde aangelijnd afkoelen. Niet alleen de zee, maar ook het eigen overdekte zwembad van de camping zorgen voor verfrissing voor de tweebenige gasten. De jongste gasten vermaken zich in de speeltuin met grote trampoline. Ook tafeltennistafels zorgen voor afwisseling. Voor uitgebreide tochten op Bornholm kunnen dierenliefhebbers gebruik maken van de fietsverhuur.

Top tips

  • Rond Aarhus zijn verschillende hondenparken waar u met uw trouwe viervoeter kunt wandelen. In het Moesgård Bos is bijvoorbeeld een gebied waar honden los mogen lopen. Maar ook het Riisbos ten noorden van het centrum, met zijn prachtige oude bomen, is een populaire ontmoetingsplaats. De hondenzone ligt hier aan de zuidkant van het bos. Veel hondenbossen hebben ook badfaciliteiten voor viervoeters.
  • Als u met uw gezin naar Denemarken reist voor een kampeertrip met hond, is het beroemde Legoland in Billund een huisdiervriendelijke bestemming. Hier zijn honden aan de lijn net zo welkom als in het openluchtmuseum Den Gamle By, waar dieren mee naar binnen mogen.

Populaire activiteiten en excursies

Charmante steden zoals Kopenhagen en kilometerslange zandstranden zoals die in Jutland verleiden u tot excursies als u gaat kamperen met een hond in Denemarken.

Strandvakantie met het gezin

Het eiland Bornholm wordt terecht de parel van de Deense Oostzee genoemd. Hier is het zand op de kilometerslange stranden bijzonder fijn. Aan de meer dan 140 km lange kustlijn nodigen prachtige baaien uit tot zwemmen. Gasten met kinderen worden bijvoorbeeld aangetrokken door Balka Beach bij Snogebæk in het zuidoosten van het eiland. Omdat het water aan de kust bijzonder ondiep is, warmt het in de zomer op tot aangename badtemperaturen. Watersporters maken graag gebruik van de waterfietsverhuur of huren een uitrusting om te windsurfen. Gasten vinden aan de westkust van Denemarken ook perfecte omstandigheden voor een zorgeloze vakantie met hun hond. Het populaire vakantieoord Henne Strand ten noorden van Esberg scoort bijvoorbeeld met een 30 km lang zandstrand. Als bestemming voor een wandeling met kinderen en hond is Henne Strand Oost, gewaardeerd om zijn bossen, een goede keuze. Hier vindt u ook het fascinerende duinlandschap van Blåbjerg Plantage met metershoge zandbergen.

Excursiebestemmingen voor cultuurliefhebbers

Voor cultuurliefhebbers die een strandvakantie willen combineren met sightseeing is een hondvriendelijke camping in Denemarken ook een uitstekend uitgangspunt. Wilt u zich verdiepen in de geschiedenis van het land, bezoek dan het fascinerende openluchtmuseum Den Gamle By in Aarhus. Hier ontmoeten bezoekers museummedewerkers in klederdracht die verhalen vertellen over het leven in vervlogen tijden. Honden zijn welkom op het buitenterrein. Als u met een hond gaat kamperen in Denemarken in Zuid-Jutland, is het de moeite waard een uitstapje te maken naar het charmante Sonderburg. Het stadje is onder meer beroemd om het machtige kasteel Sonderburg, waar koning Christian II ooit gevangen zat. De havenpromenade is een geweldige plek om met je viervoeter te wandelen en de kleurrijke huizen aan het water te bewonderen.

Evenementen

Tijdens Deense evenementen leren vakantiegangers de tradities van het land kennen.

Mei

  • Korskro paardenmarkt: In mei komen dierenliefhebbers een weekend lang bijeen in de buurt van Esbjerg om de traditionele paardenmarkt te bezoeken. Kinderen worden aangetrokken door de kermis en er is ook een interessante markt.

Mei - juni

  • Kramenmarkt van Aarhus: Sinds 1989 trekt de kramenmarkt van Aarhus koopjesjagers naar het Tangkrogen-kermisterrein. Talrijke eetkraampjes zorgen voor culinaire hoogstandjes. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel.

Juli

  • Havenfestival in Snogebæk: Heerlijke visgerechten en live concerten trekken bezoekers naar het festival in de historische haven van Snogebæk. Een veelzijdig kinderprogramma vermaakt de jongste gasten.