Charmecampings in Denemarken

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in Denemarken

2 personen
16 campings gevonden
<
1
>

Bezoek het bruisende Kopenhagen vanuit een charme camping in Denemarken

Een charme camping in Denemarken biedt de perfecte combinatie van stad en natuur. Je bent omgeven door de mooiste landschappen en staat binnen de kortste keren in het bruisende Kopenhagen. Maak een leuke vakantiefoto bij de Kleine Zeemeermin of geniet van een dagje pretpark en breng een bezoek aan Tivoli. Na een dag vol plezier praat je urenlang na op de camping in Denemarken.

Bekijk tal van indrukwekkende kastelen

Vier je je vakantie op een charme camping in Denemarken, dan is de kans groot dat je in de regio tal van indrukwekkende kastelen tegenkomt. Een van de bekendste is Kasteel Egeskov; een bouwwerk van bijna 500 jaar oud dat ommuurd is door bijna driehonderd heggen. De horizon van het land bestaat voornamelijk uit kleine dorpen met elk zijn eigen witte kerkje.

Verken de kustlijn van 7.300 kilometer

De zee is nooit ver weg van de charme camping in Denemarken. Het land heeft namelijk een uitgestrekte kustlijn van maar liefs 7.300 kilometer. Hierdoor liggen veel campings ook direct aan het strand. Heerlijk om een fijne strandwandeling te maken of om een dagje te relaxen aan het water. Je hebt hier de keuze uit vele activiteiten, zoals snorkelen, krabben vangen, surfen, zwemmen, vliegeren en wandelen.

Maak kennis met de lekkere specialiteiten van het land

In Denemarken weten ze maar al te goed wat lekker eten is. Trakteer de kids op zoete broodjes met suiker en kaneel of smørrebrød tijdens de lunch. Dit is brood met allerlei lekkernijen. Maar ook het avondeten (aftensmad) en het ontbijt (morgenmad) zijn iedere dag een feestje in het land.