Camping Haute-Savoie

2 personen
50 campings gevonden

Het Franse leven op een camping in de Haute-Savoie

De voeten omhoog, een prachtig uitzicht en lekkere Franse wijn bij de hand: je beleeft het op een camping in de Haute-Savoie. Deze natuurrijke omgeving is ideaal wanneer je graag fietst of wandelt, maar ook op de ruime campings zelf kan jong en oud zich vermaken. Het grote campingrestaurant biedt verschillende Franse specialiteiten en het moderne sanitair zorgt voor de juiste dosis comfort. De kinderen hoeven dankzij de grote buitenspeeltuin geen moment stil te zitten, terwijl jij lekker vers brood oppeuzelt dat je net bij de receptie hebt gehaald.

Op avontuur

Het bergachtige landschap van de regio de Haute-Savoie is het ideale decor voor avonturiers die graag uitdagende wandelingen maken. Beklim de bergtoppen in de omgeving en rust daarna lekker uit bij Lac d’Annecy. Dit sprankelende meer biedt in de zomer heerlijke verkoeling. Sla ook Gorges du Fier niet over. Deze indrukwekkende kloof biedt adembenemende uitzichten en heeft een bijzonder wandelpad op 25 meter hoogte.

Ontdek de rijke cultuur

In deze Franse regio kom je het ene na het andere historische pareltje tegen. Wat dacht je van eeuwenoude kastelen zoals Château de Montrottier of Château de Menthon-Saint-Bernard? Dan is er ook nog het plaatsje Annecy: het Venetië van de Alpen. Wandel door de eeuwenoude binnenstad en zie talloze beekjes door het centrum kabbelen.

Ontspannen op de camping

Er is genoeg te beleven rondom je camping in de Haute-Savoie, maar er moet ook tijd zijn voor een beetje rust. Ontspan je lekker op het kampeerterrein en dobber in het frisse water van het zwembad. Trap een balletje op het sportveld of doe mee met de activiteiten van het animatieteam. Heb je zin om te dansen? Dan is de campingdisco de plek voor jou.