Camping Doubs

2 personen
14 campings gevonden
<
1
>

Heerlijk kamperen op een camping in de Doubs

Een camping in de Doubs is de ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van een rustgevende of sportieve vakantie. In dit prachtige gebied in Frankrijk kun je heerlijk kamperen!. De Doubs is een departement in het Juragebergte, vlakbij de Zwitserse grens. In de prachtige omgeving is genoeg te doen voor jong en oud: er zijn dorpjes, plekken waar je kunt zwemmen en prachtige natuur.

De ideale bestemming voor gezinnen met kinderen

Kamperen is niet voor niets mateloos populair onder gezinnen met kinderen. Op een camping in de Doubs is genoeg te doen voor kinderen en volwassenen! In de Doubs vind je wandelgebieden met talloze watervallen, riviertjes en mooie uitzichten. Er zijn routes met verschillende moeilijkheidsgraden en afstanden, waardoor je ook met kleine kinderen kunt gaan wandelen. In het gebied zijn ook een aantal minerale bronnen en idyllische dorpjes. Kies bij een vakantie met kinderen voor een speciale gezinscamping. Deze campings zijn uitvoerig getest door onze inspecteurs en hebben een mooi zwemparadijs en uitgebreid recreatieprogramma. De kinderen kunnen de hele dag buiten spelen en zich vermaken en de volwassenen kunnen lekker tot rust komen.

Grotten ontdekken en bergen beklimmen

Wie vakantie viert in de Doubs mag een ontdekkingstocht door de omgeving niet overslaan. In de natuur in dit departement is namelijk genoeg bijzonders te zien! Zo zijn er eeuwenoude kalksteengrotten en bronnen vol mineraalwater. Tevens kunnen toppen van het Juragebergte beklommen worden met een hike of mountainbike en kun je op verschillende plekken in bergrivieren raften. Wil je na een flinke klim even verkoeling zoeken? Dan kun je een verfrissende duik nemen in een van de bergrivieren. Wil je optimaal genieten van dit prachtige natuurgebied? Boek dan een verblijf op een kleine camping in de natuur en wordt elke ochtend tussen de bergen wakker.