Campings de Bourgogne met zwembad en glijbaan

  • De kids roetsjen naar beneden op de mooiste waterglijbanen
  • Ook papa en mama vermaken zullen zich prima vermaken
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings de Bourgogne met zwembad en glijbaan

Wissen
2 personen
5 campings gevonden
<
1
>

Zwemplezier op een camping in de Bourgogne met zwembad en glijbaan

Een camping in de Bourgogne met zwembad en glijbaan is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie. De kids vermaken zich de hele dag in het zwembad of koelen na een leuk dagje uit even af. Je kampeert tussen bekende cultuursteden, mooie meren, kastelen, heuvels en wijngaarden. Ervaar de echte Franse cultuur en vier vakantie in de Bourgogne.

Breng een bezoek aan de vele mooie steden

De kans is groot dat je dichtbij leuke steden kampeert, bijvoorbeeld Chalon-sur-Saône, Beaune of Dijon. De ideale gelegenheid dus om vanuit de camping in de Bourgogne met zwembad en glijbaan cultuur te gaan snuiven. Daarnaast kun je in de regio varen over het Canal de Bourgogne of bezoek je een van de vele abdijen.

Maak een road trip over de A6

Wist je dat de meeste bezienswaardigheden te vinden zijn aan weerszijden van de A6? Hierdoor leent deze route zich perfect voor een leuke road trip met het gezin. Bezoek bijvoorbeeld de vele grote kloostercomplexen, waaronder de twee bekendste en meest populaire: Pontigny en Fontenay. Voor een goed glas wijn ga je naar het Hôtel-Dieu van Beaune of wijngoed Clos de Vougeot.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter