Campings de Bourgogne met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in de Bourgogne met zwembad

2 personen
92 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Leven als god in Frankrijk op een camping in Bourgogne met zwembad

Houd je van genieten tijdens je vakantie en doe je niets liever dan een verfrissende duik in het water nemen? Dan zal een camping in Bourgogne met zwembad jou zeker blij maken.

Wat de Bourgogne zo geliefd maakt

De Bourgogne staat in de eerste plaats bekend om zijn kwaliteitswijn. Je vindt er dan ook verschillende dorpen en stadjes die in het teken staan van wijn. In Côte d’Or vind je wijngaarden zo ver het oog reikt.

Ook cultuurliefhebbers zullen hun hart ophalen in de Bourgogne, bijvoorbeeld in het klooster van Fontenay, een prachtig stukje Werelderfgoed gelegen in een groene vallei. Ook het middeleeuwse kasteel in Châteauneuf-en-Auxoi is de moeite waard. Vanaf de burcht heb je een prachtig uitzicht op een andere trekpleister: het kanaal van Bourgogne. Tijdens een boottochtje bewonder je de prachtige natuur van de Bourgogne.

Campings in Bourgogne met zwembad

Campings in Bourgogne met zwembad zijn enorm veelzijdig. Of je nu op zoek bent naar een ideale plek om met je kinderen vakantie te vieren, op zoek bent naar rust, met de camper onderweg bent, je hond mee op vakantie neemt, een strandvakantie wilt vieren of eindeloze fietstochten door de omgeving wilt maken: iedereen vindt zijn ideale camping in de Bourgogne.