Flower Campings in Bretagne

  • 1ste netwerk van campings in Frankrijk met meer dan 130 campings
  • Campings van menselijk formaat: ontmoetingen, ontdekkingen en gezelligheid
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Campings van goede kwaliteit met 94% tevreden klanten

Flower campings Bretagne

2 personen
11 campings gevonden
<
1
>

Campings van gezellig formaat: de Flower camping in Bretagne

Ben je op zoek naar een mooie en gezellige camping in Frankrijk? Kijk dan eens naar Flower campings in Bretagne! Flower Campings is een netwerk met meer dan 130 verschillende campings in Frankrijk. De campings staan bekend als campings van menselijk formaat, waar het draait om ontmoetingen, ontdekkingen en gezelligheid. De campings hebben allemaal een zwemgelegenheid en op de kleine campings worden dagelijks voor jong en oud activiteiten georganiseerd.

Cultuur snuiven in eeuwenoude dorpjes

Of je nu in een huuraccommodatie of op een kampeerplaats verblijft, rondom de Flower campings in Bretagne is genoeg te doen. Bretagne is een prachtige streek die erg populair is onder Nederlandse toeristen. Je kunt er vanuit Nederland met de auto makkelijk komen en je kunt genieten van prachtige kusten en idyllische landschappen. Wil je de streek ontdekken en er even op uit trekken, bezoek dan verschillende dorpen in de omgeving! Het prachtige dorp Pont-Ave is een aanrader en ook Quimper met zijn rijke geschiedenis mag je niet overslaan. De dorpen zijn goed bewaard gebleven en zien er al eeuwenlang hetzelfde uit. Liefhebbers van drukte en gezelligheid kunnen een bezoek brengen aan Rennes, de hoofdstad van het departement. Hier kun je urenlang winkelen, musea bezoeken of drankjes doen op het terras!

Culinair genieten

Vakantie in Frankrijk gaat gepaard met lekker eten: je begint de dag met verse croissants en kunt ’s middags en ’s avonds genieten van de Franse keuken. Bretagne staat bekend om zijn crêpes en galettes. Deze kun je op elke hoek van de straat en in veel restaurants eten. Verder staat de regio ook bekend om zijn oesters: verschillende gebieden hebben bijzondere oesters, die je in de restaurants in de omgeving kunt proeven.