Camping Champagne-Ardenne

2 personen
131 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Kamperen in Champagne-Ardenne: vakantie in bruisend Frankrijk

Wil je vakantie vieren in een prachtige natuurlijke omgeving niet zo ver van huis? De campings in Champagne-Ardenne liggen op slechts een paar uur rijden van de Nederlandse grens. Deze Franse streek heeft een zeer gevarieerd landschap, waar je als kampeerder van geniet. In het noordelijkste deel liggen de bosrijke heuvels van de Franse Ardennen terwijl voorbij Reims de beroemde wijngaarden beginnen waar champagne wordt gemaakt. Een heerlijke plek voor een actieve vakantie samen of met het gezin!

Kies jouw ideale camping in Champagne-Ardenne

ANWB Camping heeft een aantal prachtige plekken om te kamperen in Champagne-Ardenne geselecteerd. Deze campings variëren van klein en overzichtelijk tot een gemiddelde grootte en dus ruimtelijker. Gezien de ligging in Champagne-Ardenne zijn de campings zeer geschikt wanneer je op doorreis bent richting het zuiden of juist op de weg terug naar huis. Ook voor rustzoekers is het op deze campings goed toeven, net als voor gezinnen. Met behulp van de filters maak je de keuze voor een camping in deze Noord-Franse streek nog makkelijker. Zo zijn op het merendeel van de kampeerterreinen honden toegestaan. En op de meeste campings zijn ook beschutte plaatsen.

Vermaak in Champagne-Ardenne op en buiten de camping

De campings in Champagne-Ardenne moeten het qua vermaak vooral hebben van hun ligging midden in de natuur. Dat betekent dat veel van de campings wel een zwembad hebben of in de buurt van een meer liggen, maar dat er veelal geen uitgebreide animatie- en spelmogelijkheden zijn. De prachtige omgeving maakt dat echter meer dan goed, want je kunt hier eindeloos fietsen of wandelen. En voor een dosis cultuur of een dagje shoppen bezoek je een levendige stad als Reims of Rocroi met zijn bijzondere verdedigingswerken.