Kleine campings in Corsica

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Corsica

2 personen
5 campings gevonden
<
1
>

Het ultieme vakantiegevoel op een kleine camping op Corsica

Corsica noemt men ook wel het eiland van schoonheid, en iedere bezoeker zal beamen dat hier geen woord van gelogen is. Meer dan logisch dus, dat een vakantie op een kleine camping op Corsica op je verlanglijstje staat. Op deze themapagina vind je een uitgebreide selectie van kleine campings. Iedere camping in dit overzicht biedt je uitstekende faciliteiten om van dit prachtige eiland te genieten.

Een ontspannen vakantie met zon, zee en strand

Corsica is wat je noemt een bounty-eiland, met prachtig witte zandstranden en intens helder blauw water. Hier wil je dan ook niets liever dan op je handdoek genieten van de zon en op zijn tijd een verkoelende duik in zee nemen. Of misschien trap je een balletje of lees je eindelijk dat ene boek uit. Daarnaast doet de zeelucht iets met je; vaak slaap je veel dieper tijdens je vakantie aan zee.

Veelzijdig Corsica

Wie bij Corsica alleen aan strandvakantie denkt, heeft het mis. Het eiland heeft veel meer te bieden! Naast de parelwitte stranden bezoek je idyllische dorpjes zoals Piana, Saint-Florent of het verlaten dorpje Occi. Ook het natuurreservaat Scandola en, als tegenhanger, Porto Vecchio zijn aanraders.

Kleine campings op Corsica voor ieder type vakantieganger

Corsica is een uitstekende bestemming voor een ontspannen vakantie. Het beschikt over veel verschillende elementen, waardoor het eiland vrijwel ieder type vakantieganger wat te bieden heeft. Een kleine camping op Corsica aan het strand? Er zijn campings die op slechts tientallen meters van zee liggen. Wellicht zoek je een camping die past bij de rustzoeker? Dan kies je voor een camping die wat verder van de kust af ligt. Door het ruime aanbod is er altijd een camping die past bij je wensen.