Kleine campings Corsica

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings Corsica

Landen
Frankrijk
X
Regio's
Corsica
X
Grootte van camping
Klein: < 60 plaatsen
X
Wissen

8 campings gevonden

<
1
>

Kamperen op een kleine camping op Corsica

Kampeer je graag in een mooie omgeving, dan is een van onze kleine campings op Corsica misschien wel iets voor jou. Dit prachtige Franse eiland in de Middellandse Zee wordt ook wel het eiland van de schoonheid genoemd. Je kunt er genieten van hoge kliffen en rotspartijen, mooie stranden en heerlijk eten. Wil je op je vakantie heerlijk kunnen uitrusten, dan is kamperen op Corsica precies wat je zoekt!

Prachtige kleine campings

Een kleine camping op Corsica is ideaal als je tot rust wilt komen. Kleine campings beschikken over maximaal 60 plaatsen. Je vindt hier geen zwemparadijs of animatieteam: de meeste campings hebben alleen een receptie en sanitair. Het draait op deze campings vooral om de locatie en de prachtige omgeving. Je hebt voor een fantastische vakantie immers niet meer nodig dan een mooie plek, lekker eten en goed gezelschap. Het campingbeheer op kleine campings heeft daarnaast alle tijd en aandacht voor de gasten en helpt jou graag je vakantie helemaal naar wens in te vullen. De campingbeheerder kent de omgeving en kan tips geven over de beste restaurants en leuke dagjes uit in de buurt.

Ontdek de prachtige omgeving

Corsica is een fantastische vakantiebestemming. Kies een camping op een mooie locatie en ga op ontdekkingstocht in de omgeving. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het prachtige Bonifacio: een stad hoog op een klif met een prachtig uitzicht en smalle straatjes. In het binnenland maak je een wandel- of fietstocht in de bossen of zwem je in een van de vele meren. Er zijn genoeg stadjes waar je een middag kunt winkelen of kunt genieten op een terrasje, en er zijn ook verschillende natuurparken voor wie aan de drukte wil ontsnappen.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter