Glamping

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent 
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Jura

Wissen
2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Glamping in de Jura

Wil je op vakantie naar Frankrijk en houd je van luxe kamperen? Overweeg dan een verblijf op een camping in de Jura waar je kunt glampen! Groot voordeel van een glamping-verblijf is dat de accommodaties op de camping zeer comfortabel en ruim opgezet zijn. Je hoeft niet veel mee te nemen, want aan alles is gedacht! Deze regio ligt op relatief korte afstand van Nederland en is een ideale bestemming voor een luxe vakantie met het hele gezin.

Luxe glampen op de camping

Op de camping vind je een heerlijk buitenzwembad met leuke glijbanen voor onbeperkte spetterpret. Voor de kids is er animatie geregeld. Ook zijn er voldoende sportfaciliteiten om actief te blijven en in teamverband te sporten. Jong en oud zullen zich dus zeker vermaken! Haal wat lekkers in de campingwinkel en geniet ’s avonds met het hele gezin van allerlei hapjes en zoutjes.

Prachtige omgeving

De Jura ligt in Oost-Frankrijk, niet ver van de Zwitserse grens. Mooi weer, prachtige bergen en talrijke meren kenmerken dit gebied. Ga varen op een meer en geniet van de zon, het water en een heerlijk verfrissende wind. Dit is pas genieten! Nadat je weer aan wal bent is het tijd om uit te rusten op een terras.