Campings in de de Vogezen met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in de de Vogezen met zwembad

Wissen
2 personen
229 campings gevonden

Ruimte, rust en activiteiten op de camping in Vogezen met zwembad

Op een camping in de Vogezen met zwembad verblijf je te midden van een prachtig natuurlandschap. De streek ligt in een berglandschap met bossen, meren en een bergmassief dat reikt tot 1.424 meter hoogte. Hier geniet je van de rust en ruimte, maar ook van een actieve vakantie in de bergen.

Waterpret voor jong en oud

Door op een camping in Vogezen met zwembad te verblijven, neem je op elk gewenst moment een frisse duik. Vanwege de ligging in het noordoosten van Frankrijk zijn veel campings voorzien van een binnenbad, zodat je ook bij minder mooi weer lekker gaat zwemmen. Vaak is zo’n zwembad voorzien van een peuterbad voor de allerkleinsten of glijbanen voor extra waterpret.

Het prachtige berglandschap in de Vogezen

Vanuit de camping in de Vogezen met zwembad maak je prachtige wandelingen of fietstochten door het berglandschap met bossen, meren en natuurparken. Zo ligt hier het nationale park Vosges du Nord waar je kastelen bezichtigt tijdens een kastelenroute van 17 kilometer lang. Ook beoefen je er watersporten zoals raften, surfen, zeilen en kanoën. De liefhebber van extreme sporten haalt hier zijn hart op met sporten als bergbeklimmen en paragliden.

Andere bezienswaardigheden in de streek

In de Vogezen liggen de twee watervallen van de Cascade de Tendon. Hier geniet je van de verkoeling van het water na een paar minuten wandelen over een rotsachtig pad. In Le Thillot liggen de kopermijnen Les Hautes Mynes. Deze ondergrondse gangen uit 1560 zijn onder begeleiding van een gids te bezichtigen. De stad Épinal is de hoofdstad van het departement, waar je het Place des Vosges met huizen uit de renaissance bezichtigt.