Campings in de Tarn aan de rivier

  • Selectie van campings gelegen langs een rivier
  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in de Tarn aan de rivier

2 personen
4 campings gevonden
<
1
>

Genieten aan het water op een camping in Tarn aan de rivier

Heb jij je hart al verloren aan het Franse land? Een camping in het departement Tarn aan de rivier is perfect als je tussen de activiteiten door een frisse duik wilt nemen. Deze mooie regio in het zuiden van het land biedt een veelzijdigheid aan activiteiten voor de meest uiteenlopende typen vakantieganger. Op deze themapagina vind je een overzicht van campings in Tarn die aan of bij de rivier liggen.

Perfect voor de liefhebber van watersport

In Tarn ligt de gelijknamige rivier de Tarn. De zomers zijn hier altijd heerlijk warm. Het is dan ook heel fijn dat je vanaf je camping in Tarn aan de rivier snel een frisse duik nemen kunt. Houd je liever je voeten droog, dan ga je raften of huur je een kano of kajak. Langs de rivier ligt een keienstrand waar je met een klapstoeltje geniet van een goed boek.

Imposante omgeving

In Tarn liggen de mooiste fiets- en wandelroutes. Bewonder bijvoorbeeld de kloof Gorges du Tarn. De echte waaghals gaat bergbeklimmen en doet een poging om de top van de Rocher de Capluc te beklimmen. Een aanrader is een bezoek aan de grotwoningen bij de ruïnes van Château de Peyrelade.