Charmecampings in Noord-Frankrijk

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in Noord-Frankrijk

Wissen
2 personen
326 campings gevonden

Geniet van een glas Franse wijn op een charme camping in Noord-Frankrijk

Een charme camping in Noord-Frankrijk is kleinschalig qua opzet, waardoor je direct omringd bent door Franse joie de vivre. Geniet van een wijntje uit de lokale wijngaard en verken tal van prachtige plekken in de regio. In Bretagne verken je kristalhelder water, imposante rotsformaties, witte zandstranden en verscholen baaien. De sporen van D-Day zijn zichtbaar in Normandië en voor een stedentrip zijn niet alleen Parijs, maar ook Brest en Rennes aan te raden.

Breng tijdens je vakantie een bezoek aan Parijs

Wie denkt aan Frankrijk, denkt al snel aan de hoofdstad. Vanuit een charme camping in Noord-Frankrijk ben je binnen de kortste keren in de stad van cultuur en romantiek. Bekijk de Mona Lisa in het Louvre, maak familiefoto’s bij de Eiffeltoren en wandel door het schilderachtige Montmartre. Breng ook zeker een bezoek aan Disneyland, waar de zintuigen van de kids maximaal worden geprikkeld.

Vakantie vieren in de Ardennen

Liever een actieve vakantie? Kies dan voor een charme camping in Noord-Frankrijk in de Ardennen. Deze groene, heuvelachtige omgeving is uitstekend geschikt voor fiets- en wandeltochten. Ook kun je raften over een van de vele rivieren. En terwijl de kids genieten van een glas ranja op een van de vele terrassen, probeer jij een lokaal biertje uit.