Kindvriendelijke campings in Noord-Frankrijk

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in Noord-Frankrijk

2 personen
681 campings gevonden

Vakantie op een kindvriendelijke camping in Noord-Frankrijk

Niet te ver van huis op vakantie, maar wel genieten van mooi weer? Een kindvriendelijke camping in Noord-Frankrijk is een aantrekkelijke keuze voor jou en je gezin. Vanuit Nederland kom je binnen een dag aan op je vakantiebestemming en ben je zeker van een onvergetelijke kampeervakantie. De reis is voor de kinderen goed te doen en zodra je aankomt op de camping is alle moeheid verdwenen. Maak er met het hele gezin dus een gezellige trip van.

Kampeer in een natuurrijke omgeving

Een kindvriendelijke camping in Noord-Frankrijk ligt altijd in een natuurrijke omgeving. Kamperen aan zee doe je bijvoorbeeld in de Franse kustregio's Bretagne en Normandië. Verblijf je liever in het Franse binnenland? Het heuvelachtige Picardië staat boordevol kastelen, abdijen en versterkte kerken. Je kunt er prima wandelen, fietsen of een historisch stadje bezoeken.

Zwembad en animatieteam

Een kindercamping in Noord-Frankrijk is ideaal om met de kleintjes te gaan kamperen. Alle faciliteiten voor een onbezorgde vakantie zijn hier aanwezig. Er zijn sport- en spelmogelijkheden, in het hoogseizoen is er een animatieteam om de kinderen te vermaken en vaak is er ook een zwembad. Een prima manier om vriendjes en vriendinnetjes te maken. Ondertussen geniet jij van een goed boek of een ontspannen gesprek met je partner.