5-sterrencampings in de Vendée

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

5-sterrencampings in de Vendée

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Luxe met het hele gezin op een 5 sterren camping in de Vendée

Op een 5 sterren camping in de Vendée geniet je niet alleen van de vele faciliteiten, maar ook van de prachtige Frans-Atlantische kust met zijn uitgestrekte zandstranden. De Vendée heeft bijna evenveel uren zon per jaar als de Côte d'Azur, maar ligt aanzienlijk dichterbij. In de regio liggen diverse attractieparken en zwemparadijzen, waardoor de streek zich uitstekend leent voor vakantie met kinderen.

Laat je deze vakantie heerlijk verwennen

Het ontbreekt je op een 5 sterren camping in de Vendée aan niets. De faciliteiten zijn zeer compleet en de voorzieningen worden uitstekend onderhouden. De kinderen spelen in het grote zwembad of zwemparadijs, waar diverse zwembaden en een waterspeeltuin voor kleuters geen uitzondering zijn. Ook spelen ze op de sportvelden, in de speeltuin of laten zich vermaken door animatie. Ondertussen geniet jij van je welverdiende rust in het bubbelbad of de hamam.

Activiteiten voor het hele gezin

Vanuit je luxe camping in de Vendée bezoek je attractiepark Puy Du Fou. Dit is een van de grootste attractieparken van heel Frankrijk, waar je geniet van spectaculaire shows en spannende attracties. O’gliss Park is een van de grootste aquaparken in Europa met héél veel glijbanen en een wildwaterbaan. De dierentuin Zoo Des Sables d’Olonne is gericht op milieubescherming en herbergt onder andere leeuwen, pinguïns en diverse apen- en vogelsoorten.