Kleine campings in Picardië

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings Picardië

Landen
Frankrijk
X
Regio's
Picardië
X
Grootte van camping
Klein: < 60 plaatsen
X
Wissen

7 campings gevonden

<
1
>

Genieten op een kleine camping

Kleine campings in Picardië zijn ideaal als plek om tot rust te komen. Picardië is een prachtige regio in Noord-Frankrijk. Dit gebied is uitermate geschikt voor een ontspannen vakantie met het hele gezin. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Gerberoy, een idyllisch en schilderachtig dorpje. Of reis af naar de kust om de prachtige stranden, baaien en krijtrotsen van dit gebied te bewonderen. Genieten ga je hier zeker!

Kleinschalig en gemoedelijk

Een kleine camping biedt veel voordelen. Niet alleen vind je er rust, je zult ook snel contact maken met andere kampeerders. Faciliteiten zijn er voldoende, bijvoorbeeld speeltoestellen voor de kinderen. Bovendien hebben veel kleine campings in Picardië een zwembad: neem een frisse duik en het vakantiegevoel is helemaal compleet.

Veelzijdig Picardië

Picardië staat bekend om zijn uitgestrekte natuur. Vooral de aan de kust gelegen baai van de Somme is indrukwekkend. Of bezoek het Forêt de Compiègne, een van de bekendste bossen van Europa. Liefhebbers van historische gebouwen kunnen hun hart ophalen aan de vele gothische kathedralen. De hoofdstad Amiens is dé trekpleister voor veel vakantiegangers, maar de kleinere stadjes en dorpjes zijn zeer zeker ook een bezoekje waard.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter