Kleine campings in Picardië

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Picardië

Wissen
2 personen
7 campings gevonden
<
1
>

Verblijf dicht bij huis op de kleine campings in Picardië

Voor een ontspannen vakantie op een van de kleine campings in Picardië hoef je niet ver te reizen. Bovendien geniet je hier van ruime staanplaatsen, veel groen en nabij gelegen bezienswaardigheden. Vaak is er op een kleinschalige camping een zwembad aanwezig en verkennen kinderen op eigen houtje het terrein.

Voor liefhebbers van het echte kamperen

Kiezen voor een van de kleine campings in Picardië betekent het massatoerisme en de lange rit naar het zuiden vermijden. Ideaal dus voor een vakantie met kleine kinderen. Op een kleinschalige camping in Noord-Frankrijk geniet je van het echte kamperen, in combinatie met Franse wijn en gerechten, en mooie bezienswaardigheden. De kinderen maken eenvoudig vriendjes en vriendinnetjes waarmee ze spelen in de speeltuin, zwemmen in het zwembad en klimmen in de bomen.

Wat is er in de omgeving te doen?

Wil je even weg van de camping, dan biedt Picardië mooie landschappen en een indrukwekkende historie. Hier wandel je door bossen en over zandstranden, of bezoek je charmante Franse dorpen. In Oise ligt het kasteel van Chantilly en in Aisne vind je diverse kerken zoals de basiliek van Saint-Quentin. De hoofdstad van de regio Picardië is Amiens, waar een indrukwekkende gotische kathedraal te bezichtigen is. Met kinderen is het attractiepark Parc Astérix in Plailly een gezellig dagje uit.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter