Vakantiehuizen in de Provence

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in de Provence

2 personen
0 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Ultiem genieten in een vakantiehuis in de Provence

In de zonovergoten Provence is veel te beleven. Vanuit je vakantiehuis in de Provence breng je eenvoudig een bezoek aan prachtige natuurgebieden, historische steden en pittoreske dorpen. Vier jij het liefst vakantie aan het strand? Kies dan voor een vakantiehuis aan de Côte d’Azur, zodat jij iedere dag een duik neemt in het helderblauwe water van de Middellandse Zee.

Ontdek de Provençaalse natuur

De natuur in de Provence is afwisselend en indrukwekkend. Trek er vanuit je vakantiehuis in de Provence zeker een dagje op uit om het plateau Valensole te bezoeken. Dit plekje is geliefd vanwege de uitgestrekte lavendelvelden. De rivier de Verdon stroomt met kracht door de kloof Gorges du Verdon. Echte avonturiers kunnen hier kanoën of kajakken op het wild stromende water. De rotswanden om je heen reiken tot wel 700 meter hoog. Een andere sportieve en uitdagende activiteit is het beklimmen van de Mont Ventoux. Dat is vrijwel altijd een onderdeel van de Tour de France en ook weggelegd voor geoefende amateurs.

Een vakantiehuis voor iedereen

De Provence is een zeer populaire streek, waardoor je een ruime keuze hebt uit vakantiehuizen. Vaak zijn deze van alle gemakken voorzien. Zo biedt een ruime vakantievilla genoeg plek voor een verblijf met een groot gezin of vriendengroep. Iedereen heeft een eigen slaapkamer en doorgaans is er ook een aparte woonkamer aanwezig. Veel vakantiewoningen zijn voorzien van een eigen terras en soms heb je zelfs een privézwembad tot je beschikking. Dat is erg prettig tijdens de hete Franse zomers. Neem je opblaasbedje mee, schenk jezelf een koud glas fris in en dobber ontspannen rond in je eigen zwembad terwijl je geniet van de zon. Over het algemeen zijn er ook schaduwrijke plekjes op het terras gecreëerd, zodat je ook als het erg warm is gezellig buiten kunt lunchen met elkaar.