Kleine campings in Annecy

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Annecy

2 personen
12 campings gevonden
<
1
>

Ontdek het prachtige meer vanuit de kleine camping in Annecy

Vanuit een kleine camping in Annecy sta je binnen no-time in het schilderachtige stadje. Maar ook de perfecte ligging aan het Meer van Annecy maakt het een heerlijke vakantiebestemming. Het elegante stadje staat bekend om de vele historische bezienswaardigheden, gezellige terrasjes en mooie plekken voor de leukste vakantiefoto’s. Al met al de perfecte vakantie voor jong en oud.

Fotografeer de rijk gekleurde huisjes aan het water

Wandel je door de kleine steegjes van het fraaie, oude centrum? Dan vallen de rijk gekleurde huisjes aan het water je direct op. Levendig is het er zeker; wekelijks is er namelijk een markt waar je allerlei streekproducten koopt. Een marktbezoek is het perfecte uitje vanaf een kleine camping in Annecy. Wandel je terug naar de camping, dan geniet je van een adembenemend uitzicht op de bergen.

Onderneem verschillende activiteiten op het water

Gaat je hart sneller kloppen van een actieve vakantie? Bekijk dan zeker eens het brede aanbod aan activiteiten die op het Meer van Annecy worden georganiseerd. Zeilvliegen, parapenten en paddleboarden; het is er allemaal mogelijk. De meeste kampeerplaatsen zijn aan de zuid- en westkant van het meer gevestigd. Even een dagje helemaal relaxen? Dat doe je natuurlijk op de kleine camping in Annecy, terwijl de kids zich vermaken in het zwembad of het meer.