5-sterrencampings in Zuid-Frankrijk

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

5-sterrencampings in Zuid-Frankrijk

2 personen
0 campings gevonden

Van alle gemakken voorzien op een 5 sterren camping in Zuid-Frankrijk

De naam verklapt het eigenlijk al, op een 5 sterren camping in Zuid-Frankrijk ben je van alle gemakken voorzien en alle faciliteiten zijn in uitmuntende staat. Je profiteert van het gemak van een royaal buitenzwembad met verschillende glijbanen, een fitnessruimte, luxe sanitair en ruim opgezette kampeerplaatsen. De kids vermaken zich de hele dag bij het goed opgeleide animatieteam en je dineert in het luxe campingrestaurant. Iedere ochtend haal je bij de bakker op de camping verse croissants en broodjes.

Gelegen op de mooiste plekken in het zuiden van het land

Heb je een voorkeur voor een camping aan een rivier, een meer of de zee? Een 5 sterren camping in Zuid-Frankrijk is gelegen op de mooiste plekken van het land, waardoor je iedere ochtend wakker wordt met een fenomenaal uitzicht. Via de fietsverhuur trek je er eenvoudig een dag op uit met de fiets en je slaat in de namiddag een balletje op de tennisbaan.

Breng een bezoek aan de prachtige Côte d’Azur

De prachtige Côte d’Azur staat bekend als een van de duurste en meest luxueuze plekken ter wereld. Vier je vakantie op een luxe camping in Zuid-Frankrijk, dan begeef je je onder de rich en famous aan de Azuurkust. Bekijk luxe jachten, wandel over de vele boulevards en bezoek bekende plaatsen als Saint-Tropez, Fréjus, Cannes en Antibes.

Een wijnproeverij dicht bij de camping

Zuid-Frankrijk staat ook bekend om de vele prachtige wijngaarden. Deze zijn gelegen in Drôme Provençale. Het aangename klimaat en het geweldige heuvellandschap zorgen ervoor dat de druiven perfect kunnen groeien en een heerlijke smaak vrijkomt. De kans is groot dat je een wijn uit de regio proeft in het restaurant op de top camping in Zuid-Frankrijk.