Camping Isle of Man

2 personen
416 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Campings op Isle of Man

Het eiland Man (Engels: Isle of Man) is slechts 50 kilometer lang en 21 kilometer breed en heeft zijn eigen overheid, muntstelsel, postzegel en TT. Je gaat erheen voor de schitterende natuur en de eeuwenoude historie. Fietsers, wandelaars en watersporters kijken hun ogen uit in de bossen en bergen, op de steile kliffen en op de heides. In Castledown bevindt zich een van de mooiste kastelen van Groot-Brittannië.

Fraaie dorpjes op het eiland

Vanaf de campings op Isle of Man reis je naar de verschillende dorpjes met elk hun eigen charme. Naast Castledown is Port Erin een schitterend dorp met een fijn strand en omliggende natuur. Een ander dorpje dat een bezoek waar is, is Peel. Hier staan ook een kathedraal en middeleeuws kasteel. Je kunt zelfs een heuse "ghost walk" maken langs kastelen, spookachtige straten en vroegere executieplaatsen.

Dolfijnen of reuzenhaaien spotten

Het Britse eiland Man herbergt een veelzijdige flora en fauna. Een absolute aanrader is dolfijnen of reuzenhaaien spotten. Dit kan vanaf de kust, maar leuker is het om een boottocht te maken. Ook surfers genieten van deze locatie, vooral aan de zuidkant van het eiland.