Charmecampings in Toscane

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in Toscane

2 personen
15 campings gevonden
<
1
>

La dolce vita op een charme camping in Toscane

Genieten van het goede leven in Italië? Zowel in het voorjaar als in de zomer is het op een charme camping in Toscane goed toeven. La dolce vita, daar leent zich kamperen in dit gebied uitstekend voor. Houd je van rust, ruimte en natuur? Breng dan een vakantie door op een van deze charmante campings op het platteland van Toscane.

Toscane heeft veel te bieden

De vakantie hoeft niet beperkt te blijven tot de charme camping in Toscane. Het noorden van Italië biedt een ruime mix van natuur en cultuur. Bezoek Florence, een van de populairste steden in Italië, en dompel je onder in de geschiedenis. Sla ook een bezoekje aan Pisa niet over voor een bezoekje aan de scheve toren. Toscane staat bekend om de chianti; een wijnroute is daarom zonder meer de moeite waard. Geniet van de uitgestrekte wijngaarden en de glooiende heuvels. En uiteraard is er alle gelegenheid om te proeven.

Ontspannen op de camping

Naast al het moois dat Toscane te bieden heeft, is het ook heerlijk om tot rust te komen op een charme camping in Toscane. De campings beschikken bijna allemaal over een zwembad en zijn fraai gelegen, vaak met prachtige panoramische uitzichten over het typische, heuvelachtige landschap.