Luxe campings aan het Comomeer

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

Luxe campings aan het Comomeer

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Geniet van een luxe camping aan het Comomeer

Op een luxe camping aan het Comomeer in Italië is elke dag weer anders. De ene dag ontspan je aan het prachtige meer, de volgende dag maak je een wandeling in de omgeving of plan je een dagtrip naar een van de pittoreske dorpjes in de buurt. Kies voor een luxe camping met uitgebreide faciliteiten en kom volledig tot rust tijdens je vakantie.

Genoeg te doen aan het Comomeer

Het Comomeer is het diepste meer van Italië en een van de mooiste meren van Europa, waardoor het al decennia lang erg populair is als vakantiebestemming. Als je op een luxe camping aan het Comomeer verblijft, ben je binnen mum van tijd bij het meer. Zwem in het heldere water, ontspan op een luchtbedje op het water of ga snorkelen. Voor meer uitdaging kun je ook een dagje zeilen. Op deze manier ontdek je het meer en de prachtige uitzichten met de sfeervolle stadjes aan de oevers.

Dagtripjes in de omgeving

Tijdens een wandeltocht rond het Comomeer loop je door verschillende pittoreske dorpjes. Drink een kopje thee in een lokaal café en bewonder de villa's met botanische tuinen die langs het meer staan. Een dagtrip naar de oude stad Como, de naamgever van het meer, mag ook niet ontbreken.