Vakantiehuizen in Ligurië

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Ligurië

Wissen
2 personen
41 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Vakantiehuis Ligurië: strandvakantie aan de Italiaanse kust

Breng jij je vakantie graag door aan de Middellandse Zee? Vertoef in een vakantiehuis in Ligurië en geniet van een ontspannen strandvakantie aan de Italiaanse kust. Dit vakantiegebied trekt zowel strand- als cultuurliefhebbers aan en is daarom een prima keuze voor een ontspannen vakantie. Want naast zon, zee en strand is er ook genoeg te zien als het gaat om mooie bezienswaardigheden.

Italiaanse Bloemenrivièra: bezoek Cinque Terre

Ligurië staat bekend als de Italiaanse Bloemenrivièra. Het hele jaar door bloeien er allerlei kleurrijke bloemen en dus is de keuze voor een vakantiehuis in Ligurië snel gemaakt. Reis bijvoorbeeld af naar Cinque Terre. Dit gebied aan de kust bestaat uit vijf schilderachtige dorpjes: Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza en Monterosso. De prachtige natuur en de kleurrijke huizen doen je voortdurend versteld staan over de Italiaanse schoonheid in een van de kleinste Italiaanse regio's.

Citytrip naar hoofdstad Genua

Genua is de hoofdstad van Ligurië, maar ook bekend vanwege de Italiaanse pesto. Het centrum van de stad is tegen de heuvels opgebouwd en de geuren van vis en basilicum wisselen elkaar continu af. Maak een wandeling over Piazza Matteotti of verdwaal in de talloze steegjes van de stad. Geen zorgen over de terugweg, want er is altijd een vriendelijke Italiaan die je de weg wijst.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter