Kindvriendelijke campings in Italië

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in Italië

2 personen
128 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Vier je gezinsvakantie op een kindvriendelijke camping in Italië

Kinderen zijn dol op kamperen. De hele dag buiten zijn, wie wil dat nu niet? Vriendjes zijn op de camping zo gemaakt en er zijn voldoende avonturen te beleven op de Italiaanse kindercamping. Zwemmen in het zwembad, spelen in de speeltuin of hutten bouwen tussen de bomen. En Italië is populair bij Nederlandse toeristen, dus vaak is er op de camping in Italië Nederlandse animatie te vinden. Als je kinderen het naar hun zin hebben, heb jij het ook.

Meer dan genoeg te doen op de kindvriendelijke camping in Italië

Een gezinsvakantie betekent tijd voor elkaar en samen genieten. De geselecteerde campings beschikken over een zwembad voor voldoende waterplezier, en daarnaast hebben de meeste van deze campings in Italië Nederlandse animatie. De kinderen hebben geen tijd om zich te vervelen! Terwijl de jongste gezinsleden zich creatief of sportief uitleven, kom jij even tot rust met een boek of geniet je van het plezier dat je kinderen hebben. ’s Avonds swingen jullie samen bij de kinderdisco. Vaak is het strand vlak bij de camping, dus er is ook genoeg tijd voor het bouwen van zandkastelen.

Italië heeft alles te bieden

Je hoeft de kindvriendelijke camping in Italië niet af, want er is genoeg te doen. Wil je toch wat van de omgeving zien, dan heeft Italië meer dan voldoende te bieden. De geselecteerde campings bevinden zich verspreid door het land, en iedere regio heeft weer zijn eigen hoogtepunten. Zwemmen in het Gardameer of winkelen in Milaan? Ga naar Lombardije. Cultuur snuiven doe je in Toscane met een bezoek aan de oude steden Florence en Pisa. Of vier vakantie op het zonovergoten eiland Sardinië.