Kindercamping in Italië

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids 
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Kindercamping Italië

Landen
Italië
X
Wissen

126 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Vermaak voor alle leeftijden op een kindercamping in Italië

Wil je samen met het hele gezin ontdekken wat Italië allemaal te bieden heeft? Boek dan een vakantie op een kindercamping in Italië, zodat de kleintjes geen moment stil hoeven te zitten. Deze campings maken van elke dag een feestje met activiteiten, genoeg ruimte om te spelen en een groot zwembad. Daarnaast mag je ook op gemak rekenen. Denk aan een campingrestaurant dat smakelijke Italiaanse gerechten serveert, inclusief een kindermenu. Huur je een huisje? Dan mag je kinderbedden en zelfs een box voor de allerkleinsten verwachten.

De leukste activiteiten

Iedere kindercamping in Italië organiseert feestelijke activiteiten voor kinderen van alle leeftijd. Doe een middag mee met de sportspellen van het animatieteam, of ga de uitdaging aan om iets leuks te knutselen. Laat je talenten zien tijdens de playbackshow en vergeet niet om 's avonds lekker mee te feesten in de kinderdisco. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds vermaken de kinderen zich volop.

Zwemmen en spelen

Grote velden om op rond te rennen en een uitgebreide speeltuin: je komt het allemaal tegen op deze campings. Maak gebruik van de sportveldjes en speel een potje volleybal. Of neem je voetbal mee naar de pannakooi en laat zien wat je in huis hebt. Ook is er op deze campings een groot zwembad te vinden. De grote glijbanen en het pierenbadje maken de waterpret compleet.

Excursies in de buurt

Ook de omgeving rondom jullie camping biedt genoeg vermaak voor het hele gezin. Ga naar de kinderboerderij in de buurt of wandel door de bossen en bergen vlak bij de camping. Een bezoekje aan wereldstad Rome mag je daarnaast niet overslaan. Hier leren de allerkleinsten over het leven van de Romeinen.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter