Kleine campings in Rovinj

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Rovinj

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Vier je vakantie op een kleine camping in Rovinj

Geniet je graag van een zonnige kampeervakantie in Kroatië? Breng je vakantie door op een kleine camping in Rovinj. De populaire badplaats op het schiereiland Istrië trekt jaarlijks veel vakantiegangers. De blauwe parel aan de Adriatische Zee is een fantastische stad om doorheen te slenteren en het autovrije centrum en de pittoreske straatjes geven jou een écht vakantiegevoel.

De mooiste bezienswaardigheden van Rovinj

De Sint-Eufemiakerk is een van de mooiste bezienswaardigheden in het stadje. Dit monument heeft een 60 meter hoge klokkentoren. Beklim de trappen van dit historische gebouw en geniet van een spectaculair uitzicht over de omgeving. Kennismaken met een stukje cultuur? Bezoek de haven van Rovinj en zie hoe vissers hun vangst proberen te verslijten aan de verschillende restaurants. Wie weet eet jij 's avonds een vers gevangen vis.

Gemoedelijk overnachten op een minicamping

Ontwijk je liever de drukte? Een kleine camping in Rovinj is een prima keuze voor een rustige vakantie. Zodra het geraas je te veel wordt, keer je terug naar je kampeerplek. Lees een fijn boek in de Kroatische zon en drink een goed glas wijn. Of pak je zwemspullen en neem een duik in de Adriatische Zee. Dankzij het aangename klimaat ben je altijd verzekerd van een fijne stranddag.