5-sterrencampings in Kroatië

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

5-sterrencampings in Kroatië

2 personen
19 campings gevonden

5-sterren camping in Kroatië voor een luxe kampeervakantie

Kroatië raakt steeds meer in trek bij kampeerliefhebbers vanwege de mooie natuur, indrukwekkende bezienswaardigheden en vriendelijke bevolking. Wil je graag op vakantie naar dit Europese vakantieland? Kies voor een 5-sterren camping in Kroatië om volledig ontzorgd te worden en te genieten van je kampeervakantie. Tijdens een verblijf op de camping ben je van alle gemakken voorzien. Sport, spel, eten, drinken en zwemwater zijn binnen handbereik. Daarnaast geniet je van diverse faciliteiten, zoals verwarmd sanitair, animatie en zwembaden.

Top camping Kroatië op een prachtige locatie

Kroatië heeft een aantal schitterende regio's waar je heerlijk kampeert. Zet je camper, caravan of tent neer aan de kraakheldere Adriatische Zee of maak kennis met het veelzijdige binnenland van Kroatië. Voor elk type kampeerder zijn er mogelijkheden volop. De magische natuur en idyllische stadjes moet je in ieder geval met eigen ogen zien. Ook kamperen op schiereiland Istrië is onvergetelijk. Het is een populaire kampeerbestemming, want op deze plek vind je de lekkerste olijven en wijn van Kroatië.

Kamperen in een aangenaam klimaat met een mooie natuur

Kroatië ligt gedeeltelijk aan de Middellandse Zee. Daarom ben je bijna altijd zeker van mooi kampeerweer. Je geniet volop van zon, zee en strand. Spreid je handdoek uit op een van de stranden, lees een boek en laat de warme zon je lijf verwarmen. Tot slot kenmerkt het land zich door prachtige natuur. Vanaf een 5-sterren camping ben je binnen mum van tijd in een van de verschillende natuurparken, zoals het Nationaal Park Krka. Ontdek de adembenemende schoonheid van dit idyllische natuurpark tijdens je verblijf op een luxe camping in Kroatië.