Vakantieparken in Borger

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Borger

Wissen
2 personen
10 campings gevonden
<
1
>

Een ontspannen vakantie in Drenthe op een vakantiepark in Borger

Drenthe is de dunstbevolkte provincie van Nederland. Daarom is een vakantie op een vakantiepark in Borger de ideale manier om helemaal te ontspannen. Geniet van het vele natuurschoon, stap terug in de tijd in een van de vele musea of ontdek de vele pittoreske brinkdorpjes, zoals Rolde of Dwingeloo.

De imposante hunebedden bij Borger

De hunebedden zijn zonder twijfel de bekendste bezienswaardigheid van Drenthe. Bij Borger vind je het Hunebedcentrum, waar je alles leert over deze indrukwekkende grafmonumenten. Bezoek daarnaast het grootste hunebed van Nederland: de grootste steen weegt maar liefst 20 ton - laat je fantasie de vrije loop over de manier waarop de hunebedbouwers deze stenen verplaatst hebben.

Verken het Drentse landschap

Met maar liefst 1400 kilometer aan fietspaden vormt Drenthe een ware fietsprovincie. Laat het boeiende Drentse landschap met zandduinen, heide, meren, moerassen en bossen aan je voorbijtrekken. Bezoek vooral het nationale park Drents-Friese Wold, het grootste bosgebied van Nederland. Wellicht tref je onderweg een grazende schaapskudde. In het landschap en de historie nemen veen en turf een belangrijke plaats. Bezoek het Drents Museum in Assen en het openluchtmuseum Veenpark om alles te leren over dit bijzondere bruine goud.

Met de kinderen naar de dierentuin

Vlak bij je vakantiepark in Borger beleven gezinnen met kinderen een onvergetelijke tijd in WILDLANDS Adventure Zoo. In één dag reis je door de hele dierenwereld. Maak kennis met de olifantenfamilie, vaar door de jungle of bezoek de bijzondere Vlindertempel met honderden exotische vlinders.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter