Camping in Drenthe met binnenzwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Camping in Drenthe met binnenzwembad

2 personen
13 campings gevonden
<
1
>

Waterpret in zomer en winter op de camping in Drenthe met binnenzwembad

Heerlijk op vakantie in eigen land. De provincie Drenthe leent zich hier uitstekend voor met prachtige fietsroutes en de bekende hunebedden. Geniet met het hele gezin op een camping in Drenthe met binnenzwembad voor een geweldige vakantie met waterpret midden in de natuur.

Van klein binnenbad tot compleet waterpark

In de ochtend baantjes trekken en de kinderen die als waterratten zich helemaal thuis voelen. Op campings in Drenthe met binnenzwembad kan dit het hele jaar door. Van binnenbad met peuterbad tot een waar zwemparadijs vol glijbanen: diverse campings bieden waterpret voor het hele gezin. Ook zijn er campings te boeken waarop je zowel een binnen- als buitenbad met ligweide vindt. Ga samen van de grote waterglijbaan, ontdek met de allerkleinsten de waterspeeltuin of ontspan heerlijk in het bubbelbad.

Ontdek Drenthe tijdens je vakantie

In Drenthe is heel veel te zien en zeker op het gebied van natuur kom je in deze provincie niets tekort. Vanuit je camping met binnenzwembad in Drenthe bezoek je zo onder andere het Nationaal Park Dwingelderveld. Dit is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van ons land, waar je zelf of onder begeleiding van een boswachter wandelingen maakt. Voor historie breng je een bezoek aan Kamp Westerbork met het museum en de originele barakken. De monumentale Esdorpen zijn ook zeker een bezoek waard: deze authentieke dorpen met boerderijen en kerkjes worden omringd door akkers zover het oog reikt.