Campings in Drenthe met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Drenthe met zwembad

Wissen
2 personen
54 campings gevonden

Een camping in Drenthe met zwembad voor de ideale vakantie in eigen land

Zoek jij je vakanties wat dichter bij huis, dan is een vakantie op een camping in Drenthe met zwembad meer dan de moeite waard. De rijke historie van het gebied en de veelzijdige natuur laten je zien hoe mooi ons eigen land kan zijn. Alle campings op deze themapagina liggen in de provincie Drenthe en beschikken over een zwembad. Ook andere faciliteiten zijn meestal rijkelijk voorhanden.

Genoeg redenen voor een vakantie in Drenthe

Drenthe is de dunst bevolkte provincie van ons land. Wil jij genieten van een op toeristen ingesteld gebied zonder op iedere straathoek een toerist tegen te komen, dan boek je een van de campings in Drenthe met een zwembad voor de nodige afkoeling. En als er iets is waar we in Nederland om bekend staan, dan is het wel dat we voor ons plezier kilometers fietsen. In Drenthe raakt je niet uitgetrapt, met de mooiste fietsroutes langs lieflijke dorpjes waar je even pauzeert voor een kopje koffie op een terras.

Een provincie vol natuur

Een camping in Drenthe met zwembad is heerlijk als je zo nu en dan een verkwikkende duik wilt nemen. Verder is je camping de ideale uitvalsbasis voor een tocht door de natuur – te voet, te paard of op de fiets – met bossen die geen einde kennen, uitgestrekte heidevelden en maar liefst drie nationale parken die je Drenthe op zijn mooist laten zien. Houd je van heide, dan is nationaal park Dwingelderveld de moeite waard, het grootste aaneengesloten natte heidegebied van Nederland.

Uitjes en bezienswaardigheden die je niet mag missen

Zeg je Drenthe, dan zeg je ook hunebedden. Er zijn 53 hunebedden in Nederland te vinden en maar liefst 52 daarvan liggen in Drenthe. Een leerzaam en vooral ook imposant inkijkje in de wereld van de hunebedden begint bij het Hunebedcentrum in Borger. Hier vind je ook het grootste hunebed van Nederland. Erg educatief, want hier leren je kinderen ook meteen hoe het trechterbekervolk de hunebedden heeft gebouwd.

Een ruim aanbod van campings met zwembad in Drenthe

Het kost je weinig moeite om campings in Drenthe met zwembad te vinden. Maar je mag best nog wat meer noten op je zang hebben om de beste camping voor jou en je gezelschap te vinden. Wat vind jij belangrijk aan een camping? Kies je bijvoorbeeld voor een camping die geschikt is voor kinderen of ben je juist op zoek naar een rustige camping? Drenthe heeft het allemaal.