Glamping in Drenthe

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent 
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Drenthe

2 personen
476 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Glamping in Drenthe: het beste van twee werelden in het oosten

Genieten van een schitterende natuurlijke omgeving en dat in luxe: dat is glamping in Drenthe! Dit is het beste van twee werelden. Het ultieme vakantiegevoel midden in de natuur maar dan wel in een luxueus ingerichte accommodatie. ANWB Camping heeft de mooiste glamping-locaties in Drenthe voor je geselecteerd, zodat je moeiteloos een onbezorgde vakantie dicht bij huis regelt.

Glamoureus kamperen in Drenthe

Glamping in Drenthe is een heerlijke manier voor jong en oud om vakantie te vieren. De campings in deze provincie die ANWB Camping voor je op een rij heeft gezet, variëren van klein en sfeervol, dus ideaal voor rustzoekers, tot groot en ruimtelijk. Je verblijft in volledig ingerichte huuraccommodaties, waardoor je zelf niet hoeft te slepen met tenten of moeilijk doet met de caravan. Zo is je vakantie in eigen land van begin tot eind lekker ontspannen. Geniet van de zingende vogels en de buitenlucht en word elke ochtend uitgerust wakker in je luxe (safari)tent of lodge!

Glamping in Drenthe: vermaak op en buiten het terrein

Glampen in Drenthe betekent dat je op de kampeerlocatie van alle gemakken bent voorzien. En daar hoort ook uitgebreid vermaak bij. De meeste glampings hebben een mogelijkheid om te zwemmen, in de vorm van een buitenzwembad of een recreatieplas. Daarnaast zijn er sport- en spelfaciliteiten en entertainment voor jong en oud. Denk aan speeltuinen, tennisbanen en/of een heus animatieteam dat leuke activiteiten organiseert. Ook buiten de glampings is er in een provincie als Drenthe genoeg te zien. Bezoek gezellige steden als Emmen en Assen en maak een fiets- of wandeltocht langs de hunebedden. Of trakteer de kinderen op een dagje Wildlands. Kortom: alle ingrediënten voor een zeer comfortabele vakantie!

#